2777
2789
عنوان

خیانت 🗡🗡🗡🩸

361 بازدید | 18 پست

دوستان لطفا جنبه این پست رو داشته باشید📍

حتما ماجرای دختر اهوازی رو شنیدین که بدلیل خیانت به همسرش سرشو بریدن و به قتل رسید !

میخوام بپرسم اگر ( خدا نخواد)( گوش شیطون کر)

توی زندگیتون خیانت بوجود بیاد اولین برخوردتون چیه ؟

لطفا خودتونو توی اون موقعیت قرار بدید و

جواباتون واقعی باشه 🤏🏾

ترجیح میدم نظرمو اینجا نگم :)

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اهوازیم خوب دوختر همسایه دختر داییم. کصافت دختر عکس خودشو پسره آشغال ناموس دوزدو  داخل ترکیه هی فیلم میفرستادن برا شوهر 🤬🤬🤬🤬🤬 شوهره هم توهمی بود عربا انتقام جو هستن زنه نباید کرم میریخت

همینایی که میان میگن وای وای چرا سر بریده

وحشیه ..قاتله ..فلانه

همونان که سجاد تعنه میزدن بی غیرتی 

همونان که هار هار میخندیدن به آبروی این پسره

فیلم های رقص غزل تو اهواز پخش شده بود

پدر غزل خودش دخترش تحویل خانواده خودش داد گفت هر کاری ک دوست دارین بکنین باهاش 

هم سجاد هم غزل بهیک اندازع مقصر هستن

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

من شوهرمو دوست دارم الان که خودمو جای اون میازم منم همون کارو میکردم چون من تو رابطمون هیچی براش کم نزاشتم 

این نظر منه ریپلای نزنید بهتون بر بخوره  

لطفا منو تو تایپک های مذهبی اد کنی دارم ایمانم از دست میدم  
همینایی که میان میگن وای وای چرا سر بریده وحشیه ..قاتله ..فلانه همونان که سجاد تعنه میزدن بی غیرتی ...

دقیقا بگو آخه کرمت چیبود باپسر قریبه فیلم میگری میفرستی برا شوهرت توکه میدونی. خانواد عرب کینه ایین سر میبرن 

من چون دم دمی مزاجم بایدببینی تواون لحظه چه فازی دارم شایدخیلی معمولی برخوردکنم بگم یکی تنش میخاریده یاشوهرم احتیاج به سطل اشغال داشته چون معتقدم که تمام زنانی که تن به همچین کارغیراخلاقی میدن اشغال جمع کنی بیش نیستن واخربه خاطراشغالی که جمع کردن مزدی دریافت میکنن چون تواین رابطه هاکه عشقی وحرمتی وجودنداره 

یاشایدم کشتمش وتوفازخشم ووحشی گری باشم خداروشکرتاحالابرام پیش نیومده یانمیدونم شایدهنوزبه گوشم نرسیده باشه

آمار جهانی نشون میده در ایران شوهر کشی بیشتر از زن کشی هست 

برعکس دنیا که زن کشی بیشتره 

اما تو ایران پروپاگانادای رسانه ای جوری وانمود میکنه که زنا صبح تا شب دارن کشته میشن 

و کمترین صحبتی از مردایی که به دست زنا به قتل میرسن و آنارشونم بیشاره نمیشه 

چون نون تو دم زدن از حقوق زنانه 

نون تو کوبیدن عیرت و ناموسه