2777
2789

سلام اخیرا کسی کامپوزیت ونیر انجام داده؟ هر واحد دندون چقدر شد؟

من رنگ بلیچ (سفید طبیعی) انتخاب کردم. لای بعضی دندونا یه هاله تیره میبینم . با نور گوشی نگاه میکنم تیره نیست اصلا کاملا سفیده. اما میخندم لای بعضیاش تیرگی رو مخمه. شمام اینجوری هستین؟ اطرافیان میبینن میگن طبیعیه انگار فاصله و مرز بین دو دندونه ☹ اما فقط لای بعضی دندوناست چرا 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به دندون پزشکت گفتی؟ 

اره گفت طبیعیه چیکارش کنم؟ 😐 چون رنگ کامپوزیت سفیده ، فاصله دندون اینطوریه . نمیشه فاصله رو کامل ببندم چون نخ دندون باید رد شه. حالا بعضی فاصله ها یه سر سوزن بیشتر شده اینطور فکر میکنی

ببخشید کامپوزیت تمام دندون هات رو خورد میکنن دندون مصنوعی میزارن؟

نه گلم روی دندون خودت مواد کامپوزیت رو میذارن فرم دندون خودت رو میدن به اون مواد. در واقع دندون رو روکش میکنن با کامپوزیت. اگر دندونت یکم نامرتب باشه یه تراش جزیی میدن بعد روکش میکنن

۲ روز اول انگار یچیز اضافه تو دهنته میترسی چیزی گاز بزنی بعد عادی میشه

میترسم پشیمون شم یه دکتر خوب پیدا کردم ولی واحدی ۱۱۰۰میگیره مطمئنم بعد عید میکنه ۱۲۰۰شما واحدی چند دادی عزیزم؟

سه تومن یکیش مامانم میخواد بکنه خیلی دردسره  من خودم ارتودنسیم بنظرم ارتو کن

کامپوزیت یه دندون سه تومن؟؟؟ شاید لمینت سرامیکی رو میگی

ارتو نمیتونم چون ممکنه دوباره کج شه دندونا سنم بالا رفته. از طرفی ریشه دندون نمیخوام در دراز مدت آسیب ببینه

میترسم پشیمون شم یه دکتر خوب پیدا کردم ولی واحدی ۱۱۰۰میگیره مطمئنم بعد عید میکنه ۱۲۰۰شما واحدی چند د ...

ببین برو مطب کار مراجعه کننده هارو حضوری ببین خیالت راحت شه

اوایل یکم دندونام جدید بود واسم غیر طبیعی بود 😄 الان راضیم

من واحدی ۹۰۰ دادم برندش توکویاما بود

اکه دیگه نخای کاپوزیت میشه روکش بکنی دندون خودت باشه؟

اگر دندونات نامرتبه و دکتر دندونت رو تراش بده کامپوزیت بذاره ، نه دیگه باید هر چند وقت روکش کنی. چون یه کوچولو دندون حساس نیشه با تراش

اما اگر تراش نخوره دندونات اره میتونی برداری دندون خودت بمونه فقط