2777
2789

برای درمان نازایی به من بعد چهار ماه که تخت نظرش بودم گفته اگ این ماه حامله نشدی ۹ سیکلت اول وقت بیا برای تزریق میخوام بدونم کسی مشابه من بوده و دکتر چکار کرده و چه چیزی تزریق کرده براش چون توضیح نداد بهم :(

عزیزم تا جایی که من اطلاع دهرم دکتر بهلول توی مشهد توی کار زنان حامله و زایمان و مراقبت های دوره ی حاملگی و این جور چیزاست.... ما چن تا از فامیلهامون که زایمان طبیعی داشتند پیش اون میرفتن... سر زایمانهاش نصفه شب هم باشه خودش میره... اونا از زایمان راضی بودن! برای درمان ناباروری فک کنم همون داروهای معمولی رو میده... اگر برای درمان نازایی اساسی می خوای ب ی دکتر 

باید دکترهایی بری که بیشتر تو کار نازایی هستن

مثل دکتر قندی

یا دکتر مهناز منصوری

یا دکتر نهضت موسوی

یا دکتر هما اسکوییان 

اینا تو مشهدن

کلینیک نوین هم که مدیریتش با دکتر مهناز منصوری هست معروفترین کلینیک نازایی مشهد هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته همین درمان های اولیه رو پیش دکتر بهلول هم بری فک کنم خوب باشه

انشاله مشکلت با همین داروهای معمولی حل بشه

ولی اگر حل نشد برای آی یو آی   یا   آی وی اف باید همون جاهایی که گفتم بری

البته همین درمان های اولیه رو پیش دکتر بهلول هم بری فک کنم خوب باشه انشاله مشکلت با همین داروهای مع ...

یکی از دوستام تازگی رفته نوین هایپر شده استراحت مطلقه اصن درس حسابی جوابگو نیسن اخه من تعریف بهلول رو زیاد شنیده بودم چهار ماهه میرم پیشش