2777
2789
جدی تاثیر داره شاخک بینی روی بدبو دهان؟

اگه خیلی بزرگ باشه مانع تخلیه درست سینوس میشه حتا اگه سی تی سینوس نرمال باشه ممکنه سینوزیت خفیف ایجاد کنه و باعث بوی تنفس بشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ااا پس ممکنه پسرم دهانش بوی بد میده علتش همین باشه مرررسی ک گفتی

ببخشید اینو میگم ولی اگه بوی ترشیدگی یا غذا بده از معدش هست اگه یکم بوی عفونت بده از بینی

شما اول به گوش و حلق و بینی مراجعه کنید و سی تی سینوس بگیرید و حتما حتما بگید شاخک هاش بررسی کنه که بزرگه یا ن// حتی اگر سی تی سینوس نرمال باشه و شاخک ها بزرگ باشه ممکنه سینوزیت خفیف داشته باشه

بعد از اون بررسی گوارش: بعضی رفلاکس خاموش ممکنه داشته باشن که فقط آندو نشون میده

بررسی از نظر آنزیم کبدی و سونو کبد( سونو کبد حتما بدید)

دندون پزشک ببرید و روی زبون اش مسواک بزنه به نظرم تا کوچیک هس به بهترین دکتر گوارش و گوش و حلق و بینی مراجعه کنید اگه ماندگار بشه ممکنه سخت تر بتونید درمان کنید و روی زندگی تاثیر منفی زیادی داره

در نهایت اگه مشکل معده داشته باشه به هیچ عنوان جراحی نکنید چون با جراحی معده بعد ۷ سال برمیگرده. و به مصرف داروها بسنده کنید. شاید با داروها کاملا برطرف نشه.

اگه سینوزیت داشته باشه بازم جراحی نکنید چون برمیگرده.

اگه لوزه هاش حفره دار باشه به هیچ عنوان جراحی نکنید چون اصلا تاثیر نداره لوزه و اون حفره ها اصلا بوی زیادی ایجاد نمیکنه.و افراد زیادی جراحی کردن و فایده نداشته.

اگه مشکل از کبد باشه که دارو مصرف میکنه.

ببین شاخک های بینی اش را خودت هم میتونی معاینه کنی با نور داخل بینی اش رو ببین اولین گوشت اضافه که داخل بینی خودت یا بچتون میبینی شاخک تحتانی بینی هس اگه این شاخک یا گوشتی که میبینی بزرگ باشه که ببینی راه تنفس کمه ممکنه تخلیه سینوس کمتر بشه. در ضمن جراحی شاخک بینی توصیه نمیشه چون باعث خشکی بینی و تنفس خشک میشه و آدم اذیت میشه. 

ا

عزیزم ممنون راجب اطلاعاتی ک دادید ولی حفره های لوزه ک فرمودین ممکنه سنگ لوزه داشته باشن و بشدت بوی بد ایجاد کنن ،دهان رو کامل باز و ب حالت اوق زدن داخل حلق رو نگاه کنید اگه لکه های سفید یا زرد دیدید اونها سنگ لوزه هستن و هر چند وخ یبار ایجاد میشن

عزیزم ممنون راجب اطلاعاتی ک دادید ولی حفره های لوزه ک فرمودین ممکنه سنگ لوزه داشته باشن و بشدت بوی ب ...

من خودم سنگ لوزه داشتم و جراحی کردم اون سنگ لوزه بوی زیاد بدی نداره و جراحی برا ۹۰ درصد افراد بی تاثیر هست همین که لوزه حفره دار شده بیشتر نشاندهنده التهاب و رفلاکس هست چون خود رفلاکس حتا میتونه باعث التهاب لوزه و حتا التهاب سینوس بشه و..

برای همین برخی افراد سینوزیت و رفلاکس همزمان دارند

من توی گروه های مختلف مبتلا به این مشکل بودم و جراحی لوزه قبل از (بررسی کامل کبد، سینوس و شاخک بینی ومعده) اصلا توصیه نمیشه. 

برای حل مشکلتون چکار کردید چ چیزایی کارسازه؟

من جراحی لوزه و معده داشتم اصلا توصیه نمیکنم و الان دکترم گفت چون شاخک های بینی ات بزرگه شاید سینوزیت خفیف داشته باشی بیشتر اوقات بوی بد حس نمیکنم ولی هر وقت آنتی بیوتیک میخورم در یه سوراخ بینی ام که شاخک اش بزرگ تره بوی بد حس میکنم . 

سلام 

تاپیک قبلیتون اومدم کامنت بزارم قفل بود 

منم فکر کنم مشکلم رفلاکس پنهان باشه 

دچار درد معده و سوزش نمیشم 

البته بعضی وقتا خیلی کم بعد جایی شاید یکم بسوزه 

بیشتر دچار سرفه ‌ درد بین دو کتف و این چیزام 

الانم دچار درد گوش و گلو و پیشانی و شونه شدم 

حس میکنم از رفلاکس پنهان باشه

ی سوال 

من یه چیزی ته بینی میبینم نمیدونم عادیه یا ن ؟؟

ولی جلو نفسمو نمیگیره اذیتم نمیکنه هیچ مشکلی ندارم 

ممکنه همین توربین یا شاخک بینی باشه ؟؟

شما خودت هم تو اینه داخل بینی رو میبینی این شاخک ها ته بینی دیده میشه ؟؟

ممنون میشم جواب بدی من نگرانم 

ی سوال  من یه چیزی ته بینی میبینم نمیدونم عادیه یا ن ؟؟ ولی جلو نفسمو نمیگیره اذیتم نمیکنه هی ...

همه ی افراد شاخک تحتانی بینی را دارند پس همه اگر معاینه کنند اونو میبینند فقط نباید زیاد بزرگ باشه.

ممکنه مشکل شاخک میانی باشه و ن تحتانی.

بزرگ بودن شاخک ها لزوما باعث تنگی نفس نمیشه من دو تا شاخک ام کاملا بزرگه ولی تنگی نفس یا انسداد حس نمیکنم .

به دکتر مراجعه کنید.  

سلام  تاپیک قبلیتون اومدم کامنت بزارم قفل بود  منم فکر کنم مشکلم رفلاکس پنهان باشه  ...

درد کتف و درد گوش و درد پیشانی احتمالا علامت رفلاکس نیست.

ولی سوزش حتا خیلی کم و سرفه ممکنه از رفلاکس باشه.

سرفه صرفا علامت رفلاکس نیست ممکنه مربوط به بیماری دیگه ای باشه.

درد پیشانی اگر همراه با درد گونه باشه ممکنه از سینوزیت باشه.

رفلاکس میتونه روی سینوس و لوزه تاثیر بذاره.

حتما به دکتر مراجعه کنید تا بهتر راهنماییتون کنند. و تشخیص درست داده بشه.