2777
2789

سلام من دو بسته کنجد دارم ک چند ماهی میشه تاریخ انقضاشون تموم شده ،بنظرتون میشه مصرفشون کرد ؟میخوام با عسل قاطی کنم ولی میترسم بخاطر اینکه از تاریخشون گذشته.

تعداد رای : 8
نظرسنجی
بله
1
12%
خیر
4
50%
اگه قبل مصرف تف بدم مشکلی نیس
2
25%
کلا بندازمشون دور
1
12%
امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

ممنون میشم توی نظر سنجی شرکت کنید 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

فکر نکنم کنجد خراب شه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر نکنم کنجد خراب شه

واسه همین شک دارم یکم سرچ کردم چیزی پیدا نکرد م بیشتر راجب روغن کنجد بود .

ولی اینارو یه بسته اش اصلا بازش هم نکردم .یکی دیگه ک مصرفش کردم دوباره پاکتش چسب زدم ک هوا نخوره متاسفانه تاریخ هردوشون تموم شده 

رشته ی اش رو هم ممنون میشم بگید 😁

رشته اش بپز چیزی نمیشه توی اب جوش میخوره هههه

ولی خب از ظاهرش شاید معلوم بشه 

ازوقتی که چینیا فهمیدم چی میخورن یکم سخت گیریم کمترشده  خب کنجدرو یکم بخورببین مزش تغییرنکرده اگه نه که استفاده کنه...مزه کهنگی وتلخی نده

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
با نمک بو بده خالی خالی بخور   بس که زنای تازه حامله میگن کنجد تو دلیم و اینا یه لحظه عنوانو خو ...

چاق کننده نیس من رژیمم ،گفتم با عسل درست کنم قاطی کنم ک پسرم وشوهرم بخورن خودم شاید خیلی کم بخورم

چهار بسته دارم دلم نمیاد بندازم دوسال گذشته 😐😐😂

۴ بسته رشته ،اش رشته؟؟ب محض اینکه میبینی هوا سرده بپز.اگه بسته اشون باز نکردی بزار تو یخچال ک مصرف کن یا بنداز دور ۲ سال هم خیلیه