2777
2789
عنوان

جون خودتون اهواز و خوزستان و ول کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 47 پست
خبرش مثل بمب تو دنیا ترکیده  هر چند آبرویی هم برامون نمونده

واه چ ربطی به همه اهوازیا داره 

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
ها والا خیر ببینید ببندینش من دیکه خوابم گرفته

خودت باید ببندیش😂😐

ما چه کاره ایم😐

بعضیا اینقد شر و ور میگن که ارزش باز کردن حتی اعلانات منسوب به خودشون رو ندارن"جهت اطلاع" پس اگر دیدی دیگه جوابتو ندادم بدون اعلانت نخونده حذف شده چون ارزشی نداشتی😉/اگر هم که بیشعوری و فهم نداری که اصلا ریپ نزن مثل کاربر eliksan./تجربه ت نی نی سایت ثابت کرد جواب احمق ها رو نباید بدی چون اونا از احمقی دست بر نمیدارن😎😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم ترکم ولی چنین چیزی تا به حال تو ترکا نشنیدم درسته یکم تعصبی و عصبانی ان ولی نه دیگه تا این ح ...

دقیقا منم تا حالا هرررررگز نشنیدم تو ترکا همچین موردی پیش بیاد

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

خداوکیلی رومینا چی بود؟اونم ترک بود که پدرش گلوش رو پاره کرد

نه رشتی بود

شمالی 

ترک کجا بود 

بعضیا اینقد شر و ور میگن که ارزش باز کردن حتی اعلانات منسوب به خودشون رو ندارن"جهت اطلاع" پس اگر دیدی دیگه جوابتو ندادم بدون اعلانت نخونده حذف شده چون ارزشی نداشتی😉/اگر هم که بیشعوری و فهم نداری که اصلا ریپ نزن مثل کاربر eliksan./تجربه ت نی نی سایت ثابت کرد جواب احمق ها رو نباید بدی چون اونا از احمقی دست بر نمیدارن😎😉
اره تا دلت بخاد .من شهر ترک نشینم دخترشون کار اشتباه کن خودشون مجازاتش میکنن هیچکس هم نمیفهمه فوقش م ...

چه شهری هستی

من در سرزمینی زندگی میکنم که در آن دویدن سهم کسانی است که نمیرسند و رسیدن حق کسانی است که نمیدوند🖤💜
خبرش مثل بمب تو دنیا ترکیده  هر چند آبرویی هم برامون نمونده

دقیقا

یادمه یه کلیپ دیدم که تو شبکه های خبری کره جنوبی خبر قتل بابک خرمدین رو هی اعلام میکردن

دیگه بگی از ایران میگن قتل و کشتار😐