2777
2789
عنوان

جون خودتون اهواز و خوزستان و ول کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 47 پست
کسی همچین موردی تو ترک ها شنیده؟  فقط برام جالبه بدونم

گفتم که ول کنیم قرار نیست دوباره بحث شروع کنیم 

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی اسی تو تاپیک بقلی که راجب همین موضوع بود گفتن ممنوعه و اسی هم بستش

بعضیا اینقد شر و ور میگن که ارزش باز کردن حتی اعلانات منسوب به خودشون رو ندارن"جهت اطلاع" پس اگر دیدی دیگه جوابتو ندادم بدون اعلانت نخونده حذف شده چون ارزشی نداشتی😉/اگر هم که بیشعوری و فهم نداری که اصلا ریپ نزن مثل کاربر eliksan./تجربه ت نی نی سایت ثابت کرد جواب احمق ها رو نباید بدی چون اونا از احمقی دست بر نمیدارن😎😉

ترکا درونگرا هستن اصلااا درز نمیدن

یه توپ دارم قلقلیه ⚽/سرخ و سفید و آبیه /میزنم زمین هوا میره /نمیدونم تا کجا میره/ من این توپو نداشتم /مشقامو خوب نوشتم /بابام بهم عیدی داد /یه توپ قلقلی داد/مدیونی اکه تا تهش خونده باشی😐😂😂😂😂
قانون کجا بود دو روز دیگع اون قاتل بی شرف راست راست تو خیابون راه میره هزاران مرد دیگع هم تکرار میکن ...

این چیزا باعث میشه این اتفاقا تو جامعه زیاد بیفته چون مردا یاد میگیرن و جسور میشن جدا از اون ترسی از مجازات ندارن 

کاربری دوم...

من خودم ترکم ولی چنین چیزی تا به حال تو ترکا نشنیدم درسته یکم تعصبی و عصبانی ان ولی نه دیگه تا این حد که بزنن مردمو بکشن

من در سرزمینی زندگی میکنم که در آن دویدن سهم کسانی است که نمیرسند و رسیدن حق کسانی است که نمیدوند🖤💜
راستی اسی تو تاپیک بقلی که راجب همین موضوع بود گفتن ممنوعه و اسی هم بستش

ها والا خیر ببینید ببندینش من دیکه خوابم گرفته

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله

اره تا دلت بخاد .من شهر ترک نشینم دخترشون کار اشتباه کن خودشون مجازاتش میکنن هیچکس هم نمیفهمه فوقش میگن خودکشی کرده

تو خوزستان سن ازدواج واقعا پایینه نمیگم همه اینجورین ولی بعضی خانواده هاشون خیلی سن پایین ازدواج میکنن همسرم سرباز داشت ۱۹ ساله بچه دومش تو راه بود خب یه پسر ۱۹ ساله چرا باید دوتا بچه داشته باشه به نظرم اول باید همچین رسوماتی اصلاح بشه

این نیز بگذرد...