2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله اسمشون یادم نمونده خلاصه هر آمپولی بود یه ساعت نکشید صدام برگشت چون کلاااا صدام قطع شده بود

عزیزم ببین توی نسخه دکتر اسم آمپولت نیست؟؟ من صدام برنمی‌گرده ۵ روزه 

❤چرا دوسم داری؟؟؟ چون تو تنها کسی هستی ک بعد از اینکه قشنگ داغونم کردی میتونی با یه جمله دلمو و زیر و رو کنی❤

گلو درد بیچارم کرده ی روزم بدن درد

انگار گلوم زخمه نفس ک میکشم اتیش میگیره گلومو دماغم

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
الان بهتری ؟

شکرخدا آره خوب شدم

یه صلوات برای حاجتم بفرستین گدای دعاهاتونم خواهش میکنم .  💫گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باور ها نشست،نوشدارویی، شرابی، شیونی...شعری به کارش میکنیم؛ دل که چرکین شد چکارش می کنیم...؟💔
گلو درد بیچارم کرده ی روزم بدن درد انگار گلوم زخمه نفس ک میکشم اتیش میگیره گلومو دماغم

منم الان گلوم انگار زخم شده یه ذره اذیتم میکنه

الهی عزیزم بهتربشی🤲🏻

عزیزم ببین توی نسخه دکتر اسم آمپولت نیست؟؟ من صدام برنمی‌گرده ۵ روزه 

چرا دکتر نمیری؟؟ توروخدا حتما بروووووو

چشم بخدا اگه مونده باشه میگم فردا حتما میگردم کیفمو اگه باشه میگم

یه صلوات برای حاجتم بفرستین گدای دعاهاتونم خواهش میکنم .  💫گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باور ها نشست،نوشدارویی، شرابی، شیونی...شعری به کارش میکنیم؛ دل که چرکین شد چکارش می کنیم...؟💔
چرا دکتر نمیری؟؟ توروخدا حتما بروووووو چشم بخدا اگه مونده باشه میگم فردا حتما میگردم کیفمو اگه باشه ...

همون روز اول رفتم سه تا آمپول زد چندتا قرص داد میخواست سرم هم بنویسه چون بچم کوچیکه نذاشتم. خوب شدم ولی صدام خوب نمیشه

❤چرا دوسم داری؟؟؟ چون تو تنها کسی هستی ک بعد از اینکه قشنگ داغونم کردی میتونی با یه جمله دلمو و زیر و رو کنی❤