2777
2789
گلودرد و آبریزش بینی و مشکلات گوارشی و سردر با توجه به واکسن زدن یا نزدن شدتش فرق داده

فقط گلوش دردمیکنه سرفه نمیکنه آبریزش بینی نداره

دوز دوم زده واکسن میخواستیم بریم فردا دوز سوم بزنیم

امیکرونی وجود نداره همون سرماخوردگیه خودمونه نمیدونم چرا اسمشو عوض کردن

من گرفتم دقیقا سرماخوردگیه فقط قدرت انتقالش بیشتره

من کوچیک بودم داداشم اول میگرفت بعدم به ترتیب هممون میگرفتیم 

اینم دقیقا همونه

فقط از دو روز قبل از اینکه بگیرید تا سه روز بعدش قدرت انتقال داره 

سه چهار روزم خوب میشید

ویتامین Dبخورید  توام میگیری زودیم خوب میشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم واقعا اذیت شدم ۶ ماه پیش گرفتم الان باز گرفتم با اینکه همیشه ماسک میزنم خیلی مراعات میکنم واکسنم ...

منم مثل شما ۲۵شهریور گرفتم تا ۲۰تیر خوب شدم باز الان سرفه خیلی اذیت میکنه دو دوز واکسن هم زدم

خدایا تا کی ...

من هیچی نداشتم جز گلوم انگار سوخته بود ۵ روز صبر کردم نرفتم دکتر دیگ صدام قطع شده بود دکتر گف فارنژیت هس همان التهاب گلو ولی مطمعنممممم امیکرون بود

کاش گلو درد داشتم بابااا انگار گلومو سوزونده بووووودن وحشتناک بووووود

یه صلوات برای حاجتم بفرستین گدای دعاهاتونم خواهش میکنم .  💫گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باور ها نشست،نوشدارویی، شرابی، شیونی...شعری به کارش میکنیم؛ دل که چرکین شد چکارش می کنیم...؟💔
فقط گلوش دردمیکنه سرفه نمیکنه آبریزش بینی نداره دوز دوم زده واکسن میخواستیم بریم فردا دوز سوم بزنیم

خوبه علامت درمانی کنید

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
فقط گلوش دردمیکنه سرفه نمیکنه آبریزش بینی نداره دوز دوم زده واکسن میخواستیم بریم فردا دوز سوم بزنیم

دوز سوم رو نزنید بخدا من دو دوز زدم سیستم بدنمو بهم ریخته 

همسایمون یه روز بعد از تزریق دوز سوم سکته کرد فردا تشییع جنازشه بخدا نمیخوام بترسونمتون ولی این واکسن عوارض داره

توروخدا اصلااااا تا وقتی خوب نشده واکسنو نزنین منم صبر میکنم تا خوب شم بعد دوز سوم رو بزنم

منم اون علایمو نداشتم فقط گلوم بود که آمپول ها معجزززه کرد

یه صلوات برای حاجتم بفرستین گدای دعاهاتونم خواهش میکنم .  💫گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باور ها نشست،نوشدارویی، شرابی، شیونی...شعری به کارش میکنیم؛ دل که چرکین شد چکارش می کنیم...؟💔

من دوروز یه لرز خیلی شدید گرفتم اصلا نمیتونستم بدنمو گرم کنم استخونامم ب شدت درد میکرد. همون شب پریود هم شدم دیگه ببین چی کشیدم 

بعدش رفتم دکتر چندتا آمپول و قرص یکم بهتر شدم امروز ۵ روزه تازه آبریزش بینی گرفتم

❤چرا دوسم داری؟؟؟ چون تو تنها کسی هستی ک بعد از اینکه قشنگ داغونم کردی میتونی با یه جمله دلمو و زیر و رو کنی❤
من دوروزه فقط گلودرد دارم یعنی برم دکتر

حتمااااا برو من نرفتم روز به روز بدترررررر به طور فاجعه گلوم اذیتش بیشتر شد دیگه صدام کلا قطع شد بخدا

امیکرونی وجود نداره همون سرماخوردگیه خودمونه نمیدونم چرا اسمشو عوض کردن من گرفتم دقیقا سرماخوردگیه ...

وای اره ماهروقت سرما میخوریم یکیمون بگیره بقیه ام یکی یکی میگیرن

خداکنه زود خوب بشه

چه آمپولی عزیزم

والله اسمشون یادم نمونده خلاصه هر آمپولی بود یه ساعت نکشید صدام برگشت چون کلاااا صدام قطع شده بود