2777
2789

خواهر شوهرا و مادر شوهرم عقد و اوایل عروسیم به شدت اذیتم کردن. اونقدر که یاد کاراشون میفتم اعصابم بهم میریزه. دوسه سالی هست بهتر شدن و ماری به مارم ندارن ولی چه فایده؟ بهترین روزهای زندویم رو کوفتم کردن. هرکار ار میکنم دلم ازشون صاف بشه نمیتونم. میبینمشون تا یک هفته اعصابم بهم ریخته است. یک راه حل بگید😭😭😭

برای حاجتم یک صلوات بفرس   

جات نبودیم خاهر چی بگم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه رفتارشون بهتر شده شما هم ببخششون تا به آرامش برسی

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
راه حلت ابنکه راه حلی نیست جز بیخیالی

کاش میشد بی خیال بود... نمیبینمشون خوبه. ولی وقتی میبینمشون تا یک هفته اعصابم بهم ریخته اس

برای حاجتم یک صلوات بفرس   
اگه رفتارشون بهتر شده شما هم ببخششون تا به آرامش برسی

آره مخصوصا مادرشوهرم. انگار به اشتباهاتشون پی بردن... ولی هرجه خوبی کنند اونقدرررر اذیتم مردن که اصلا نمیتونم ببخشم و خوبی هاشون به چشمم نمیاد

برای حاجتم یک صلوات بفرس   
جایگاه قبل رو نده بهشون محترم برخورد کن و صمیمی نباش

دقیقا همین کار رو می کنم. با جاریم خیلی صمیمی تر هستن ولی خب خودم دارم داغون میشم

برای حاجتم یک صلوات بفرس