2777
2789

پسر من دوسال بعد خوابیده بود داشتم شلوار پاش میکردم، یهو متوجه دوتا نقطه سیاه شدم، باموچین کشیدمش، دیدم یه بخیه هست😒

@نی_نی_یار_۵  بهت قول میدم ک فردا بیشتر از امروز عاشقت باشم😊               لغو کاربریم نکن هیچوقت😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی مثل پسر من بوده که بعد ختنه ی سفیدی زیر التش باشه  نمیدونم چیه ولی عفونت نیس

آره عزیزم پسر منم اینطوری بود، اون قسمت مال برششه کمی بیشتر از بقیه‌ی زخم طول میکشه که خوب شه. نگرانش نباش

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋
من که فردا میشه یک هفته  هنوه خیلی میترسم

نترس عزیزم ان‌شاءالله خوب میشه. آخه من پسرم هم ماشاءالله خیلی زود گوشتش جوش میگیره و هم اینکه اون چند روز کامل باز گذاشته بودیمش شلوار و پوشکش نکرده بودم. یه تشک تعویض مینداختم زیرش یه کهنه‌ی تمیز مینداختم روی تشک تعویض و یه کهنه‌ی تمیز هم مینداختم روی بچه. دمای اتاقشو بیشتر کرده بودیم که مریض نشه. از عطاری هم سقز سیاه گرفته بودیم روزی دو بار زیر زخم بچه و زیر کهنه‌هاش دود میدادیم که زخمش بوی چیزی رو به خودش نگیره. اینطوری زود خوب شد. 

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋