2777
2789

من این حس رو نسبت به خانوادم دارم بخصوص مامانم

نمیدونم چرا

با اینکه گاهی اوقات مثل خیلی از خانواده های دیگه بحث داریم، یا باهم دیگه سر یکسری مسائل ممکنه به تفاهم نرسیم و حتی گاهی ممکنه از طرف خانوادم درک نشم، ولی وقتی به خوبی هاشون نگاه میکنم میگم خدایا من واقعا لیاقت همچین خانواده رو دارم؟ لیاقت همچنین مامان گلی رو دارم؟ من چه کاری خوبی کردم آخه که تو این خانواده و مامان رو بهم دادی؟ در حدی که وقتی مامانم تا خستس انگار اصلا روح خونمون میره ... حتی هیچ کاری هم برام نکنن من بازم عاشقشونم... درسته گاهی هم ازشون درگیر میشم ولی خیلی دوستشون دارم. خیلی دوست داشتم خدا اینقدر از راه درست و حلال بهم پول میداد در کنارش جنبه استفاده از اون پولم میداد و به پدر و مادرم میگفتم میتونید از کارتون استفا بدید.

نمیدونم شاید زیادی حساس شدم، شما تا حالا این حس رو داشتید؟

Army_forever💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گنگ آرمی ها بالاس 😂💜 ماشالا همه جا هستن 👀😂 ببینم چنل یوتیوب مامان نارنگی داری ؟ 

فکر کنم دارمش

کلا اخبار کره دست ما آرمیاست😂✌

راستی جیمین بهتر شده انگار😢

Army_forever💜
فکر کنم دارمش کلا اخبار کره دست ما آرمیاست😂✌ راستی جیمین بهتر شده انگار😢

از ردی آرمی فور اور امضات گفتم شاید چنل مامان نارنگی داری😂

ارهههه خدا رو شکر بچم حالش خوبهههه🥺💜 آقا اگه خدایی نکردع اتفاقی واسه ی دونه از اعضا بیفته ما آرمیا دق میکنیمم

💜I'm an Army کاربری دست چند نفرههههه فازکی نیستم به مولا