2789
عنوان

عشقم طلسم شده

344 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها امروز فهمیدم عشقم طلسم شده ما همو دوست داریم اما خانوادش براش یه دختر پولدار درنظر گرفتن و براش دعا گرفتن حالا چکار کنم دارم دق میکنم اولش خیلی رومانتیک بود بعد قهر و آشتی عوض شده خیلی مغرور شده حالا چکار کنم تورو خدا اگه اطلاع دارید بگید باطل کنم تاثیر داره؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوب شاید این چیزا اصن در کار نیس و دیگه دوست نداره یا اینکه بوی پول به مشامش خورده

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

طلسم بنظرم وجود نداره

تغییر رفتارش مبنی بر اینه که ازت زده شده 😓

مشکلاتم عین دستمال کاغذی میمونه یکی میکشم یکی دیگ میزنه بیرون😬   چالش حرف ناشناسم🎉🦋🤍        https://harfeto.timefriend.net/16479626085958

بی خیال خودتو سبک نکن 

اگه بخوادت هر کاری می‌کنه 

الآنم معلومه نمی‌خوادت یکم عز ت نفس داشته باش

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

واقعا این چیزها وجود داره؟

من مادرشوهرم کم میاد خونمون و هر وقت دعوتشون کنم میان اوندفعه تو جمع گفت باید برم دعا بگیرم معلوم نیست دعا گرفتن چه کار کردن!

به نظرم کسی که بخوادت به این چیزها نیست به جاش باهاش صحبت کن ولی نه اون طوری که بگی بیا منو بگیر درباره ی رفتارش صحبت کن وگرنه جنگ و دعوا تو هر رابطه ای هست

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام
به این خرافات اعتقاد ندارم  شاید خودشم توجهش سمت اون دختر رفته که اینجوری رفتار میکنه

کراااشم😍😍😍

من وقتی سایتو به صورت خاموش میخوندم خیلی از حرفات و کارات خوشم میومد😍🥰

مشکلاتم عین دستمال کاغذی میمونه یکی میکشم یکی دیگ میزنه بیرون😬   چالش حرف ناشناسم🎉🦋🤍        https://harfeto.timefriend.net/16479626085958