2777
2789

مامان بابام میخوان ی تولد برام بگیرن پدر منو در آوردن یکماهه همش امروز فردا میکنن تولدم آخرای ماه پیش بود البته امتحانم داشتم حالا  بهمن شد و هنوز نگرفتن هرچی بلای آسمونیه موقع گرفتن تولد من پیش میاد تصادف و امتحان و... 

هی میگم کی میگیری هی میگن وایسا میگیرم برات همش الکی اه اه اعصابمو خورد کردن هی میگن وایسا قرضامو بدم دوتا چک مهم دارم همش بهونه وسط بهمن شد بابا پس کوووو تولدم هی میگیرم میگیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من ک فقط ی کیک گرفتن هیشکیم بهم تبریک نگف:))

می تو منم همینطوره سه ساله تولد برام نگرفتن قول داده بودن امسال برام ی تولد خوب بگیرن که اینم اینجوری هی امروز و فردا

نهههههه اصلا اتفاقا گفتن پولشو میدیم گفتم اصلا من تولد میخوام پولشو میخوام چیکار

😐😐

چی میزنی پولش رو بدی کیک و اینا بکنی تو حلق بقیه

پولش رو برا خودت ی کادو بخر 

باقیشم بزا جیبت

دوست دارم با خودتم که داری اینو میخونی...♡

چندسالته؟ بابا دوستاتو ببر کافه یه کیکم بگیر ببر تو که خیلی دوست داری پدر مادرا سطح دغدغه شون با بچه ها متفاوته مثلا من الان ۳۰ سالمه ولی این خواستت بنظرم خیلی بچگونه ست یعنی من پیر شدم!