69fati_khanom مدیر استارتر عضویت: 1400/11/20 تعداد پست: 638 عنوان ولنتاین 185 بازدید | 25 پست سلام خانوما من تازه عضو نی نی سایت شدم ولنتاین نزدیکه شماها چه ایده ای دارین به من هم بگید از صدای گذر آب چنان فهمیدم.تند تر از آب روان عمر گران میگذرد.زندگی را نفسیست ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند تا که ندانی غم چیست. 1400/11/20 | 14:55 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
69fati_khanom مدیر استارتر عضویت: 1400/11/20 تعداد پست: 638 هیچی😃 خیلیم عالی😂 از صدای گذر آب چنان فهمیدم.تند تر از آب روان عمر گران میگذرد.زندگی را نفسیست ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند تا که ندانی غم چیست.
69fati_khanom مدیر استارتر عضویت: 1400/11/20 تعداد پست: 638 منم نمیدونم منم بدبختی اینه تولد همسرمم چند روز دیگس😂 از صدای گذر آب چنان فهمیدم.تند تر از آب روان عمر گران میگذرد.زندگی را نفسیست ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند تا که ندانی غم چیست.
nilayy97 عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 2114 منم بدبختی اینه تولد همسرمم چند روز دیگس😂 خوبه که دوتاشو یکی کن
hamidyazdabadi عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 24 چرا همه خانمها این مشکل و دارند . یعنی ما مردها اینقدر بی جنبه هستیم.این خانم هم مثل شما دنبال ایده برای کادو ولنتاین بودhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/8116817/ولنتاین-چی-بخرم-که-که-همسرم-تو-خونه-رام-بده
69fati_khanom مدیر استارتر عضویت: 1400/11/20 تعداد پست: 638 خوبه که دوتاشو یکی کن اره اینم میشه ایده کادو نداری از صدای گذر آب چنان فهمیدم.تند تر از آب روان عمر گران میگذرد.زندگی را نفسیست ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند تا که ندانی غم چیست.
69fati_khanom مدیر استارتر عضویت: 1400/11/20 تعداد پست: 638 چرا همه خانمها این مشکل و دارند . یعنی ما مردها اینقدر بی جنبه هستیم. این خانم هم مثل شما دنبال اید ... نه من همسرم اصلا توقعی نیستش من برای خوشحال کردنش این کارو میکنم از صدای گذر آب چنان فهمیدم.تند تر از آب روان عمر گران میگذرد.زندگی را نفسیست ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند تا که ندانی غم چیست.
hamidyazdabadi عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 24 نه من همسرم اصلا توقعی نیستش من برای خوشحال کردنش این کارو میکنم بهترین کار اینه که تو گوگل سرچ کنی ولنتاین کادو چی بخرم کلی ایده برات میاره منتها پیشنهاد میدم چندتا مقاله رو بخونی
69fati_khanom مدیر استارتر عضویت: 1400/11/20 تعداد پست: 638 بهترین کار اینه که تو گوگل سرچ کنی ولنتاین کادو چی بخرم کلی ایده برات میاره منتها پیشنهاد می ... چه مقاله ای از صدای گذر آب چنان فهمیدم.تند تر از آب روان عمر گران میگذرد.زندگی را نفسیست ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند تا که ندانی غم چیست.
hamidyazdabadi عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 24 چه مقاله ای جالب اینه که امسال روز پدر هم یک روز بعدشه. میشه دو تا کادو رو یکی کرد. البته برای خانمهایی که می خواند برای همسرشون کادو بخرند خوب میشه
69fati_khanom مدیر استارتر عضویت: 1400/11/20 تعداد پست: 638 جالب اینه که امسال روز پدر هم یک روز بعدشه. میشه دو تا کادو رو یکی کرد. البته برای خانمهایی که می خو ... اره دیگه من هم برای این روز ایده خواستم از صدای گذر آب چنان فهمیدم.تند تر از آب روان عمر گران میگذرد.زندگی را نفسیست ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند تا که ندانی غم چیست.