2777
2789
عنوان

بنزین زدن:/

3620 بازدید | 61 پست

بچه ها مسخره نکنید خدایی ولی من بیشتر از ده ساله رانندگی میکنم و همه جا میرم ولی هیچ وقت بنزین نزدم همیشه یا پدرم زده یا همسرم...الان خیلی حس بدی دارم به این موضوع و کلا از وابستگی توی کوچکترین کارام بدم میاد و خیلی کارارو یاد گرفتم فقط مونده همین یکی دیگه...چون یه بار رفتم گند زدم دیگه کلا خجالت میکشم و حس میکنم خیلی زشته با این سنم بلد نباشم برم مث گیجا برخورد کنم اونجا.مثلا ماشینای دیگه یا کلا آدما اونجا مسخرم میکنن چون کلا خیلی مغرورم:/ میشه یکی قدم به قدم بگه باید چی کار کنم واسه بنزین زدن؟

ی پولی بده کارگر پمپ بنزین خوشحالم میشه من که از بو بنزین حالم بد میشه

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

نیاز نیست حتما خودت بنزین بزنی، بشیت تو ماشین خاموشش کن، بگو اون شخصی ک جایگاه ایستاده برات بزنه، نیازم نیست متکی ب دیگران باشی

دوســتِ نــی نــی سایتیِ من، الهی همیشه تنت سلامت، دلت شاد، زندگیت پُربرکت، جیبت پُرپول، لبت خندون و عاقبتت بخیر باشه🙏🏼❤🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت بزن خیلی آسونه

شب برو یا جای خلوت

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه هااااا...لطفا نگین پول بده برات بزنن فلان..به درک که بد نگاه میکنن میگم خودم میخوام بزنم اگر بلدید بگید چطور..اگه منو میشناختین هیچ وقت زیر پستم نمیگفتین زن که بنزین نمیزنه🥴

ی پولی بده کارگر پمپ بنزین خوشحالم میشه من که از بو بنزین حالم بد میشه

اینکارو کردم قبلا (هرچن پولم واجب نیس یعنی کارشون هست) اما کلا مساله م اون نیس...میخوام یاد بگیرم از بو بنزینم بدم نمیاد

منم تاحالا نزدم همیشه میدم اپراتور 

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
بچه هااااا...لطفا نگین پول بده برات بزنن فلان..به درک که بد نگاه میکنن میگم خودم میخوام بزنم اگر بلد ...

یه بار برو کنار بابات یا همسرت و نگاه کن، من اولین بار با اینکه از همسرم هم پرسیده بودم ولی اونجا یه آقایی بهم کمک کرد، کلا تو پمپ بنزین رفتار بقیه خوب هست نمیدونم چرا اینجا این کامنت ها رو بهت دادن.... ولی در کل خیلی سخت بودد برام این کار ... ولی اگر خودت مستقل هستی کاری نداره برات