2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری میشه آنقدر اعتقاد دارید؟صرفا سواله پاچه نگیرید دوستان آخه من جز خدا باور ندارم کسیو

اتفاقا من قبلاً اعتقاد نداشتم الان خیلی ایمان آوردم البته تو زندگیم خیلی سختی کشیدم ولی ایمانم بیشتر شد 

چجوری میشه آنقدر اعتقاد دارید؟صرفا سواله پاچه نگیرید دوستان آخه من جز خدا باور ندارم کسیو

برنامه زندگی پس از زندگی رو شروع کنید حاصل چندین سال تحقیق بررسی رو خیلی راحت اماده ببنید 

حتی اگر اعتقاد ندارید جهت سرگرمی ببینید 

چون ما خدارو باور داریم به حرفا و اهل بیت اش هم باور داریم

مطمئنم کسانی مثل شما یه روزی میرسه ک اینقدر همه جارو ظلم میگیره کسایی ک حتی به خدا هم اعتقاد نداشته باشن تنها خاسته شون میشه ظهور و نجاتی از این ظلم و مشکلات

خدا شمارو به راه راست هدایت کنه 

شبتون بخیر

خودمون گول نزنیم مردم کل جهان تو فساد و ظلم و جهل دارن غرق میشن

امام زمان برای کل جهانیان غرب اروپا و..‌

پس هممون باید تشنه ظهور بشیم و سختی هارو با جون بخریم دیگه آخرت الزمونه نگه داشتن دین مثل نگه داشتن یه تیکه آتش توی دست میمونه

مخصوصا کشور ایران ک کشور امام زمانی و قرارا یه روزی آقامون سلطنت کنن باید سختی هایی رو برای آماده سازی ظهور به جون بخریم