2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری لینک درست کنم

اول میری داخل تاپیکی که لینکشو میخای

بعد سمت چپ بالای صفحه ی فلش هست یای علامت سه نقطه اونو میزنی اگر با گوگل کروم میای میزنی اشتراک گذاری بعد اگه صفحه اشتراک گذاری اومد بالای تیتر گفته کپی اونو میزنی کپی میشه یا اشتراک گذاری رو که زدی میفرستی ی جای بعد لینک که ارسال شد نگه میداری میزنه کپی تو هم کپی کن

اگر با گوگل میای همون ۳نقطه گوشه صفحه رو بزن بعد بزن کپی نشانی پیوند نزنی کپی نوشتار

کپی که شد الان برا هرکی میخای میتونی بفرستی برای پیست هم چند بار میزنی به جایی که پیام رو مینویسی و الصاق رو میزنی

اول میری داخل تاپیکی که لینکشو میخای بعد سمت چپ بالای صفحه ی فلش هست یای علامت سه نقطه اونو میزنی ا ...

مرسی عزیزم 

خدایا امید هیچ کیو نا امید نکن  خدایا فقط از خودت یاری میخوام علی بذکرالله تطمئن القلوب