من و شوهرم ۴روزی هست مبتلا شدیم من حالتهای سرماخوردگی رو داشتم. شوهرمم کوفتگی و سردرد. پسرمم۱سالشه از دیروز صبح دیدم داره سرفه های خشک میکنه. شبش که شد دیدم تب داره پاشویه کردم و استامینوفن دادم. هی کم و زیاد میشد، تا صبح نخوابیدیم. صبح دیدم تب پسرم شدید تره.به شوهرم گفتم پاشو بریم بیمارستان. اشکم در اومده بود
بقیشو پست بعد میگم طولانی نشه
پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤
امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹
امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اوه منو شوهرم تا پای طلاق داشتیم میرفتیم سر کرونا بچه ۵ سالم من که کلا نابود شدم بچه رسما کبود شده بود نفس نمی کشید آخرم مریض شدم فرستادم همون جایی که ازش گرفته مریضیو