2777
2789
عنوان

رنگ پوست نوزاد

3042 بازدید | 24 پست

من دخترم دو ماهو نیمشه پاها و دستاش تا مچ سفیده اما بقیه بدنش سبزه اس. می خواستم بدونم کسی نوزادش اینجوری بوده که بعدا پوستش سفید شده باشه. من پسرم بعد از 40 روزش سفید شده بود مثل برف ولی این نمیدونم چرا اینجوریه 

خدا رو شکر کن که سالمه

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

نگران نباش تا پنج شیش ماه سفید سفید میشه 

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پسرم تا چند ماه سبزه بود من خودم خيلي سفيدم خانوادم سياه صداش ميزدن بعد چند ماه به حدي سفيد شد الان سفيد برفي صداش ميكنن

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻
خدا رو شکر کن که سالمه

اون که بله خدا روشکر سالمه. ولی چون پسرم خیلی سفید بود ولی این اینجوریه نگرانم. آخه هر قسمت از بدنش با بقیه جاهاش فرق داره فقط دستو پاش تا مچ سفیده. صورتش سفید گندمیه بقیه بدنشم کامل سبزه.

اون که بله خدا روشکر سالمه. ولی چون پسرم خیلی سفید بود ولی این اینجوریه نگرانم. آخه هر قسمت از بدنش ...

خو سفید میشه دیگه 

خدا رو شکر که سالمه

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
جدا. آخه پسرم 40 روزش که شد خیلی سفید بود اینجوری نبود

نگران نباش دختر من تا پنج ماهگی پوستش تیره بود همه میگفتن این سبزه میشه گفتم باشه مگه سبزه ادم نیست سر شیش هفت ماهگیش قشنگ پوستش جلاگرفت سفید شد

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
منم پسرم تا چند ماه سبزه بود من خودم خيلي سفيدم خانوادم سياه صداش ميزدن بعد چند ماه به حدي سفيد شد ا ...

عه چقدر خوب کاش اینم اینجوری بشه آخه خودم خیلی سفیدم پسرمم سفید برفی بود خانواده شوهرم سفید گندمی. ولی این سیاسفید شده😂

عه چقدر خوب کاش اینم اینجوری بشه آخه خودم خیلی سفیدم پسرمم سفید برفی بود خانواده شوهرم سفید گندمی. و ...

روي دستشو ببين همون رنگي ميشه

وزن به دنيا اومدنش كم نبوده؟

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻