2821
2789

دوستان اولین چیزی که میخوام بهتون بگم اینه که خواهشاچیزای کهنه وبلااستفاده وشکسته روبندازیدبیرون،هم روی تمیزی خونه اثرداره هم روی روح وروانتون‌،انگاری سبک میشید،

اگه لباسایی داریدکه میشه بپوشن اماخودتون دیگه تن نمیکنیدبدیدبه کسی که نیازداره،بیخودی چیزیوکه استفاده نمیکنیدنگه ندارید،وقتی چیزیونداشته باشیدبهترمیتونیدخریدکنید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آفرین گلم عالی بود 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁

واسه خونه تکونی اصلاخودتونوخسته نکنید،ازیه جایی شروع کنیدوسعی نکنیدهمه کاراروباهم انجام بدید،برای مثال ازکابینتاشروع کنید،ظرفای بلااستفاده روبذاریدگوشه ی کابینت که اصلادم دستتون نباشه ومزاحم باشن،

ظرفایی که طرح وشکلشون بابقیه متفاوته روجداکنید،تمام سرویسایی که مثل همن روسعی کنیدکنارهم بچینید،

توی کابینتااگه جاواسه لبواناتون کمه ازیه تخته یایه تکه مقواکمک بگیریدتابتونیدخیلی راحت چندردیف لیوان روی هم جابدید

ر‌نگ پرفایلت همیشه  سایه آبی اصلا تایپیک نمیزنی مختصرومفیدم  کامنت میزاری

کلا تو زندگیم عادت ندارم زیاد حرف بزنم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

واسه تمیزی گازومایکروفروتوستربهتون یه محلول یادمیدم هم بدون ضرره هم معجزست،آب ۳تابیموترش روبگیریدبریزیدتوی یه قوطی اسپری،یه قاشق چای خوری نمک ویه قاشق چایخوری جوش شیرین بهش اضافه کنید،بعداین محلول روبزنیدبه جاهایی که چربی داره،عالی میشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز