2777
2789
عنوان

بیاین تست شخصیت شناسی 🎭

238 بازدید | 19 پست

۴ تا سوال هست : 

۱ . اولین حیوون مورد علاقتون چیه و چرا ؟ ( مثلا زرافه چون ساکت ، مهرون و قد بلند هست ) 

۲ . دومین حیوون مورد علاقتون چیه و چرا ؟ ( مثلا شیر چون شجاع ، قوی هست ) 

۳ . اولین کلمه ای که با فکر کردن به اقیانوس به ذهنتون میاد چیه ؟ ( مثلا حس خوب ) 

۴ . با فکر کردن به تاریکی چه کلمه ای یا حسی به ذهنتون میاد ؟ ( مثلا ترس ) 

جواب های جالبی داره که لایکتون میکنم وقتی گذاشتم 🙂

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8113083/بیاید-نگاه-این-استوریای-سم-اینستایی-ها-کنیدجرررعکسسسسس-اونم-چندتا

این کاربری دست دو نفره . لطفا مارو اشتباه نگیرید . یا اگه گرفتید زود قضاوت نکنید و به رگبار فحش ببندید 

آهو

پروانه 

حس ارامش

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیر چون سلطانه جنگله 

اسب چون خوشگله

صدای قشنگ 

ترس

لطفا سه تا صلوات برام بفرست و دعا کن به خواستم برسم ممنون🌻🌷اون تاریخیم که زدم کار دارم.   فقط ساعت ۶ جوابتون میدم فقط ساعت ۶ پیام بدید چون استرس میگیرم شاید پیام دادید منتظرید😊😅
الاغ  مرغ  بی انتها ترس

😂😂😂

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

سگ چون باوفاعه

۲)ببر چون نماد چابکیه و قدرت چشاشو خیلی دوست دارم

۳)آرامش

۴)خواب یا مرگ

والا تاریکی رو خیلی دوست دارم😂

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
نخند جوابو بگو    

حتما میگم