2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم اگه شوهرت حوصله نداره باهات بیاد تمرین برو یه آموزشگاه خوب با یه مربی آقا ک کارش خیلی خوب باشه کلاس مهارت بردار بعد یکی دو جلسه مربیت بهت میگه ک بازم لازمه بری کلاس یا نه
بالاترین آرزویم برایت این است حاجت دلت با حکمت خدا یکی باشد:*
عزیزم فقط یه جلسه خودت برو بیرون با ماشین کامل ترست میریزه من اولین بار بدون کسی البته گواهی نامه داشتم 5 سال پیش رفتم تنها مجیدیه مطب دکترم تموم شد ترسم کامل ریخت الان 5 ساله میشینم
مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   
تا خودت سوار نشی فایده نداره بعد می تونی چند جلسه با مربی بدون تابلو کلاس برداری
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...
اول ازاینکه باید چند جلسه کلاس بر داری چون چند ساله پیش کلاس رفتی بعدشم فقط تنها باید بری تمرین تا به حودت مسلط باشی اگه ماشینت خارجیه هرگز با اون نرو یه پراید برای اول کاری بگیر تا دستت راه بیوفته چون اگه خدایی نکرده ماشینو به جایی بزنی دیگه نمیتونی بشینی پشت فرمون همش اضطراب داری میخوای یه راننده ی خوب باشی از نظر من باید همه ی ماشینارو کور تصور کنی تت بتونی تو شهر راحت بتونی رانندگی کنی خلاصه باید حواست خیلی جمع باشه عریزم من با این روش شدم راننده
♡ ﻗﺼﺪﻡ ﻧﺸﺴﺘﻦ ﺑﻮﺩ.. ﺍﻣﺎ ﺩﺭ ڪﻨﺎﺭﺕ... ﻧﻪ ﭼﺸﻢ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭﺕ... ﻗﺼﺪﻡ ﺷﮑﺴﺘﻦ ﻏﺮﻭﺭﻡ ﺑﻮﺩ... ﺍﻣﺎ ﺩﺭ ﺁﻏﻮﺷﺖ... ﻧﻪ ﺯﯾﺮ ﭘﺎﯾﺖ... ﻗﺼﺪﻡ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺑﻮﺩ... ﺍﻣﺎ ﺑﺎ ﺗﻮ... ﻧﻪ ﺑﺎ ﺧﺎﻃﺮﺍﺗﺖ... ﻗﺼﺪﻡ ﭘﯿﺮ ﺷﺪﻥ ﺑﻮﺩ... ﺍﻣﺎ ﺑﻪ ﭘﺎﯾﺖ... ﻧﻪ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺖ..