2777
2789
عنوان

خدا جواب دل شکسته رو چجوری میده؟

3139 بازدید | 18 پست

میدونستم خانوادم هیچوقت پشتم نیستن.تمام مدت جز اینکه دعا کنم یه آدم،یه انسان،یه عاشق گیرم بیاد کار دیگه ای ازم برنمیومد

ازدواج کردم اما شدم از اونجا رونده از اینجا مونده

شوهرم هیچوقت از ته دل دوستم نداشت،میدونم هیچوقت الویتش نیستم

نه برای مشکلم،نه مریض شدنم،نه خستگیم...برای هیچیز من نگران نیست

از اونور پدرم در طول هشت سالی که ازدواج کردم یبار بیشتر بهم زنگ نزده،بلکه شوهرم فکر کنه منم پدری دارم که پشتمه.چندبار با برادرم بحثم شده برگشتن بهم گفتن زبون درازی نکن،کسی پشتت نیست.خودت گلیمتو از اب بکش بیرون

دلم میخواست لااقل بتونم به شوهرم تکیه کنم اما جای اونم تو زندگیم خالیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادمای ساده 

رفیق فابریک خدا هستند

کاربر اقا هستم بهم بگو داش علی                                      من اعتقاد دارم ادما هم احترامشون دست خودشونه هم اعتبارشون.هم موندنشون هم رفتنشون هم بردنشون هم باختنشون بحث لیاقت بعضی هاست قورباقه رو رو تو تخت طلا هم که بشونی بازم میپره تو مرداب درخواست دوستی قبول نمی کنم                                 ورزشکارم.بدنساز و فوتبالیست باید قوی باشم از پس مشکلات زندگی بر بیام.تو حیاط اتیش درست می کنم با جوجه و چایی اتیشی صفا باشه  هر جا که صفا است در اون نور خدا است                                        خودتونو به زور تو دل کسی جا نکنید اول اینکه جا نمی شید.دوم اینکه مچاله می شید  اگر دیدی کسی ازت درخواست کمک کرد.بدون قبلا از خدا این درخواست رو کرده و خداوند ادرس تورو بهش داده

خدا بزرگه غصه نخور … گردنه خدا هم ننداز … بیا خودت بسازش … منم مثل توام باور کن … خودت رو پای خودت وایسا و بزرگ شو … دوستای خوب پیدا کن و شاد باش عزیزم

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

مامان داری؟ 

آره.دارم

اون مهربونه.دوستم داره

اما جدیدا نگاهش سخت شده

نمیدونم چرا.انگار قدمم شومه.میرم خونشون همش دعوا میفته

تا من نیستم و تلفنی صحبت میکنیم از خوبی و فلان و ... میگه

تا من پامو میزارم اونجا همه میفتن به جون هم

و بیشتر به جون من

فقط بخاطر آبروم جلو شوهرم میرم اونجا که نگه چرا نمیری مگه خانوادت نیستن.وگرنه نمیرفتم