2777
2789
عنوان

کسایی که تجربه فیلر لب دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 62 پست

بستگی به برند فیلر یا ژلت داره من خودم پیش دکتر عاطفه پیشگاهی فیلر تزریق کردم و تقریبا هر یک سال باید ترمیم کنم.
من می خواستم دائمی باشه اما دکتر پیشگاهی صادقانه گفتن بهترین برند فیلر یا ژل دائمی نیست و نیاز به ترزیق مجدد داره
من اینستاگرام دکتر پیشگاهی برات میذارم نمونه کارهاشو ببین و اونجا پیام بده هر سوالی داشتی بپرس
https://www.instagram.com/dr.pishgahii/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من فیلرهای تزریقی صورتم رو همیشه از یه خانومی می‌گیرم که برای چند تا شرکت وارد کننده کار می‌کنه

فیلرهای اصلی می‌خرم همیشه چون هزینه تزریق میدم میگم چیزی باشه که اصلی و غلیظ باشه و ماندگاری طولانی مدت داشته باشه

بخوام داره و اینکه من اوودری همیشه ازشون تهیه می‌کنم ون خیلی غلیظه قیمتش خیلی مناسبه و ماندگاریشم خیلی خوبه بچه‌ها

من سالی یک بار یا یک سال و نیم یک بار برای خط خنده و گونه و زاویه می‌زنم

فیلرهاش تضمینی و اصلی آب نیست چون خیلی از جاهای دیگه خرید کردم همیشه آب بود و زود جذب می‌شد

ولی فیلرهای این خانم خیلی عالیه خدا خیرش بده

خیلی غلیظه و ماندگاری بالایی داره شمارشو می‌ذارم شاید به دردتون بخوره . راستی ارسال به تمام نقاط کشور هم داره برای من همیشه ارسال می‌کنه ۲۴ ساعته هم می‌رسه

09026744639