2777
2789
عنوان

کادو...

127 بازدید | 19 پست

سلام. 

میگم شما که ازدواج کردید هم ولنتاین کادو می‌دید؟

بعید می دونم بهم کادو بده 

بعد تو دوران عقد هم برا روز مرد لازمه کادو بدیم؟ آخه اون روز زن یه سکه با ارزش خیلی کم به من داد؟ ارزششو داره چیزی بخرم؟؟؟

مراسم خاص که میشه برام از این سکه پارسیان ها می‌ده که آخرش هم ازم می‌گیره من دوست ندارم چطوری بهش برسونم؟ 

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گفتی پارسیان 

من یعالمه دارم که خانواده همسر تو مناسبت ها دادن، منم دوست داشتم طلا بدن ولی خب ندادن اونموقع پارسیان خیلی ارزون بود دونه ای ۵۰ تومن اینا بود

همسرم دوران عقد چون دختر بودم فقط روز دختر بهم هدیه داد، روز زن و بعد عروسی گرفت 

ولنتاین هم کلا اعتقاد نداره هیچوقت نگرفته

منم روز مرد و فقط بعد ازدواج براش گرفتم

بعد مثلا من تولدم بود اون برام طلا میخرید من براش ربع سکه و اینا

منظورم اینه در یه حد بود

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
اوقاقت رو با توقع از کادو تلخ نکن . البته درکت میکنم حس و حالتو

جدی؟ 😄خودمم نمی دونم چرا اینطوری شدم قبلا اینطوری نبودم.. آخه خودم دوست دارم براس کادو بخرم اما اینجوری که می‌کنه دلم نمی‌خواد براش چیزی بخرم 

گفتی پارسیان  من یعالمه دارم که خانواده همسر تو مناسبت ها دادن، منم دوست داشتم طلا بدن ولی خب ...

من روز دخترم نبودم فقط زنگ زد تبریک گفت. اما طلا رو میگه گرونه نمی خره.. که توقع هم ندارم. فقط یه چیزی بخره بتونم استفاده کنم بعد نیاد بگه بده من 😑

تو سعی کن ی کادوی خوب بخری ب اینک اون چی برات گرفته فکر نکن چون کادو دادن نشانه عشقه عوض ب عوض نیس ک مثلا من مامانم برام همچی میخره ولی من روز مادر یا تولدش یه مجسمه براش گرفتم 

اونچیزیو ک دوسداری براش بگیر حالا چ با ارزش مادی چ بی ارزش هیچ وقتم منتظر اینک اون برابر کادوت برات چیزی بخره نباش چون شما دارین ازدواج میکنین زندگیتون یکیه 

دیگه سکه دویست سیصد نیست که  بله ما ولنتاینم بهم کادو میدیم  تو عقد باشید هدیه رو‌پس بگی ...

نه تو عقد بعد عروسی😁

تو سعی کن ی کادوی خوب بخری ب اینک اون چی برات گرفته فکر نکن چون کادو دادن نشانه عشقه عوض ب عوض نیس ک ...

آره خب اما اون چیزایی که من دوست دارم رو اون دوست نداره. اون چیزهایی که من دوست دارم بخره رو هم نمی خره ☹

من روز دخترم نبودم فقط زنگ زد تبریک گفت. اما طلا رو میگه گرونه نمی خره.. که توقع هم ندارم. فقط یه چی ...

اتفاقا مردای زرنگ طلا میخرن

چون معتقدن طلا زینت زنه سرمایه مرد😂😂😂

ولی پارسیان هم بهت میده سریع ببر بفروش خرجش کن اگه میگیره ازت

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
آره خب اما اون چیزایی که من دوست دارم رو اون دوست نداره. اون چیزهایی که من دوست دارم بخره رو هم نمی ...

فرصت بده کم کم سلیقه هاتون یکی میشه کم کم متوجه علایقت و انتظاراتت میشه 

تو سعی کن ی کادوی خوب بخری ب اینک اون چی برات گرفته فکر نکن چون کادو دادن نشانه عشقه عوض ب عوض نیس ک ...

ترجیح می‌دم اون اول بخره تا منم براش بخرم احساس می کنم اگه من بگیرم خودمو کوچیک کردم.. برا تولدش مثلا یه ست کامل کیف پول و کمربند و جا کلیدی و اسپری گرفتم اما به چشمش نیومد😏

جدی؟ 😄خودمم نمی دونم چرا اینطوری شدم قبلا اینطوری نبودم.. آخه خودم دوست دارم براس کادو بخرم اما این ...

اره بابا ولش کن کادو مادو رو

همین ک باهم خوش باشید کافیه

ما هم ولن کادو نمیخریم. این چیزا بنظرم بچه بازیه

عشق ک روز و زمان نداره

روز مرد کیک بخر با هم بخورید. و یه شاخه گل هدیه بده خوبه

خدایا عاشقتم
2790
2778
2791
2779
2792