2777
2789
عنوان

میگن....

79 بازدید | 3 پست

میگن روضه دل مردگیه

میگن گریه افسردیگه

نمیدونن خبر ندارن حسین آغاز زندگیه

اتفاقا روضه دم به دم نشاطه 

اتفاقا گریه چشمه ی حیاته

اتفاق حسین کشتی نجاته

ما پای همین پرچم دلخوش به تولی اییم

با گریه به ثارالله تو لشگر زهراییم

این آتیش دل ما لا تبردو ابدا

ای کشته ی کربلا

میگن بسه غصه بسه غم

میگن بازیه شال و علَم

نمیدونن چه حالی داره 

پیاده اربعین تا حرم

اتفاقا این غم نور میده دلارو

اتفاقا حسین زنده کرد دلارو

هرکی با حسین باشه سر زنده و آماده ست

شیعه تا حسین داره یک لشکر آماده ست

ای کشته ی کربلا 

میگن اینقدر عذا واسه چی سفر تا کربلا واسه چی

میگیم اصلا بدون حسین تپیش تو قلب ما واسه چی

اتفاق این راه منتهی به نوره اتفاقا این شور معنی شعوره

اتفاقا حسین نغمه ی ظهوره

دلبسته ی دنیا نه ما دل به حرم بستیم

طعنه بزنید بازم ما پای علَم هستیم

این آتیش دل ما لاتبرد و ابدا  ای کشته ی کربلا

دلتنگ حرم❤

ای ساربان آهسته ران که آرام جان گم کرده ام /آخر شده ماه حسین من میزبان گم کرده ام/در میکده بودم ولی بیرون شدم از غافلی /ای وای از این بی حاصلی عمر جوان گم کرده ام/پایان رسد شام سیه آمد حبیب منظره/اما خدا حالم ببین من یار را گم کرده ام/ای وای از این غوغای دل از دلبرم هستم خجل/وقت سفر ماندم به گِل من کاروان گم کرده ام/نعمت فراوان دادی ام منت به سر بنهادی ام/اما ببین نامردی ام صاحب زمان گم کرده ام/من عبد کوی عشقمو من شاه را گم کرده ام/آقا تو را گم کرده ام /دل بشنو این نامه چنین/با خون دل ای مه جبین/ اما ببین بخت مرا نامه رسان گم کرده ام/شرمنده ام اما بگم آقا تو را گم کرده ام

سلام خدا خیرتون بده که درباره اهل بیت تاپیک گذاشتین و تشکر میکنم از امضای عالی امام زمانیتون.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خدا خیرتون بده که درباره اهل بیت تاپیک گذاشتین و تشکر میکنم از امضای عالی امام زمانیتون.

سلام علیکم

خواهش میکنم عزیزم وظیفه ی ما همینه

بین این همه روزمرگی که تو سایت در جریانه آدم دلش میگره

یه پست برا اهل بیت این دلتنگی رو کمتر میکنه

❤🙏🌹

ای ساربان آهسته ران که آرام جان گم کرده ام /آخر شده ماه حسین من میزبان گم کرده ام/در میکده بودم ولی بیرون شدم از غافلی /ای وای از این بی حاصلی عمر جوان گم کرده ام/پایان رسد شام سیه آمد حبیب منظره/اما خدا حالم ببین من یار را گم کرده ام/ای وای از این غوغای دل از دلبرم هستم خجل/وقت سفر ماندم به گِل من کاروان گم کرده ام/نعمت فراوان دادی ام منت به سر بنهادی ام/اما ببین نامردی ام صاحب زمان گم کرده ام/من عبد کوی عشقمو من شاه را گم کرده ام/آقا تو را گم کرده ام /دل بشنو این نامه چنین/با خون دل ای مه جبین/ اما ببین بخت مرا نامه رسان گم کرده ام/شرمنده ام اما بگم آقا تو را گم کرده ام