2821
2789
عنوان

شوهرم نمیاد شمال

413 بازدید | 38 پست

پدرم تهرانه اما ویلا داره و شمالی هستیم و هرماه میرن شمال منم قبل ازدواج سالی چندبار با خانواده میرفتم اما شوهرم نمیاد امسال عید رفتیم دیگه نیومدبریم.من باردارم و عید نمیریم بخاطر کرونا و رفت و امدها...بعد عید هم که دوماه اخرم میشه و مناسب سفرنیست بعدم ک نی نی بیاد میشه تابستون ک اصلا شمال سمه از گرما.میخوام قبل عید یه سفرچندروزه بربم ولی نمیاد بیکارم هست خونه است تاحالا بدون اون سفر نرفتم شما باشید این یبار رو میرید؟ میترسم نباشم رفیقاشو بیاره خونه یا عادت کنه ازین ببعد بگه میخوای بری با پدرومادرت برو. حس بدی بهم دست میده چیکارکنم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظرم نرو

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒

اگ بدونم برم هی باید فکر کنم کیو آورده و ....اعصابم خرد شه نمیرم .

اگ نخوام فکر کنم. اره میرم هوام عوض شه ،

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫

نرو بدعادت میشه

نمیشه دوتایی برید شاید با اونا راحت نیست

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
خب نمیاد میخاد دو از تو توی خونه بساط عیاش را بندازه

نمیدونم والا خیلی برام عجیبه همیشه بهش میگم اگه جای تو بودم پدرزنم ویلا و امکانات داشت هراخرهفته اونجابودم