2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تلویزیون شبکه سه ی متخصص آورده بودن 

میگفت باید دید علت چیه 

اگه الکل مصرف میکنین قطع کنین 

اگه اضافه وزن داری وزن کم کن 

غذای سالم بخور 

چربی کمتر 

سردی کمتر 

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم

گرید چنده 

مراقب باش پیشرفت نکنه و خدای نکرده سیروز کبدی نشه 

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
ممنون عزیزم ناشتا بخورم؟

افرین فقط نوشابه شیرینی خامه آیی غذای چرب حذف کن که خدایی نکرده من تیکه تیکه بشم نارسایی کبد پیدا نکنی 

ܥᬀꪾܚٜ۪ٜꪾܚ̈ꪾܘ اَٜ۪ٜ۪ٜ۪ٜ۪ٜꪾزٜ۪ٜ۪ٜ۪ٜ ꪾܣᬀꪾܩٜ۪ٜꪾܘٜ۪ٜ۪ٜ۪ٜ۪ٜ۪ٜ ̤̣ꪾܥᬀꪾܨ ••͜

منم کبدم چربه رفتم دکتر طب سنتی...خوب شدم...ولی دارو هاشو نخوردم..الان دکباره جوش میزنم..برین دکتر طب سنتی داروهاشون عالی بود برا من

پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

گرید یک  ولی مادرم گرید ۳    

سر غذا خیلی احتیاط کنین انشالله که رفع میشه 

دوتایی هر روز برید پارک ورزش کنین 

غصه خوردن دردی دوا نمیکنه 

عرق کاسنی هم شنیدم خوبه 

کم مصرف کنین ازش