2777
2789
عنوان

به نظرتون آشتی کنم

154 بازدید | 13 پست

بین من وهمسرم یک جریانی پیش اومده.که مقصر صد درصدی ایشونه‌اگر جریان بخام خلاصه بگم از این قراره که

حدود دو هفته پیش من برای یک کار اداری رفتم. اداره ای که نامزد قبلی همسرم اونجا کار میکنه.بعد خیلی اتفاقی  این خانوم داخل ماشین دیدم با یک اقایی صحبت میکنه.نمیخاستم بگم از زبون دراومد به همسرم گفت فلانی با یک آقایی دیدم

واسه ام دعا کنید خیلی تنها شدم😪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرم رفته ازیکی از دوستاش پرسیده درمورد اون خانوم.بعد اون گفته که اون روز اصلن اداره نبوده

بعد با من دعوا درست کرد که چرا پشت سرمردم صحبت میکنی

اصلا اگر دیده بودی یا ندیده بودی 

نباید کلمه ای راجع به ایشون حرف بزنی 

خودت باعث میشی ناخودآگاه راجع بهش حرف بزنه یا فکر کنه 

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑

برو اشتی کن بگو اون اصلا برام اهمیت نداره و بهش فکر نمیکنم که بخوام دروغ بگم راجع بهش و داستان سرایی کنم، بگو خیلی دلت میخواد راستشو متوجه بشی برو بالاخره جلو شرکت دوربین داره به یه بهونه بگو اون تایم دوربینو چک کنن، مثلا بگو گوشیمو همون ساعت زدن میخوام ببینم فیلم گرفته دوربینتون، بهش ثابت بشه

با ابله بحث نمیکنم

بعد مگه طرفو در حالت فجیحی دیدی که میگه پشت مردم حرف نزن، خب تو ماشین کسی بوده این کجاش ایراد داره؟!

نه داخلش ماشین صحبت می کردن.نمی تونم قضاوت کنم ولی معلوم بود باهم دوستن

کاش زبونم لال میشد نمی گفتم

اینم بدون هر چی بوده گذشته اگه اونو میخواست هر جور شده بود اونو میگرفت، پس اون یه ضعف هایی داشته برا ...

پس چرا اینقد واسه اش مهم بوده.از این اون در موردش سوال کرده

پس چرا اینقد واسه اش مهم بوده.از این اون در موردش سوال کرده

تقصیر خودت بود این عبرتت باشه که یادش نندازی که بعدش خودت عذاب بکشی، براش مهم بود الان با تو نبود با اون طرف بود اینو بدون، فقط کنجکاوش کردی و باعث شدی خاطراتش یادش بیاد

با ابله بحث نمیکنم