2777
2789
عنوان

بیاین بگین از دست شوهرم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 24 پست
قبول نمیکنه مگه حرف حالیش میشه میگه حیفه بذار وام جور کنم خونه بگیریم

حیفه ؟؟یعنی چی 

اینکه حرف متوجه نمیشه یه چیز دیگست 

من حاضر نیستم چه با خانواده خودم چه همسرم زندگی کنم این از من 

ولی اصلا نمیگم برو خونه پدرت 

پیشنهاد میدم بهش بگو زندگی منم هست ماشین بفروش مسکن تهیه کن همین 

شما پدرت نگفت بعد ۴سال یعنی چی بری خونه بابات زندگی کنی ؟؟

خرج برای همه گرونه اصلا یعنی چی خونه نداره ماشین خریده

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
عزیزم پول خونه و ماشین مگه یکیه؟  بعدشم چاره چیه؟ تحمل کن  از اول میدونستی وضعش رو

ماشینو بفروشه میتونیم خونه رهن کنیم ولی دلش نمیاد بفروشه، من وضعشو میدونستم ولی هیچوقت پرتوقع نبودم حتی بهش میگم به یه زیرزمینم راضیم ولی مستقل باشه اما قبول نمیکنه 

مرسی عزیزم از راهنماییت❤️

یادمه دوم راهنمایی که فهمیدم چجوری بچه دار میشن، بعد بابام که نماز میخوند با نفرت نگاش میکردم!!! میگفتم خجالتم نمیکشه نمازم میخونه با این کاراش  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه صلاح نیست

پاک کردن صورت مسئله س

ببین فعلا ک قبل عیدی نمیشه خونه گرفت و درگیر این مسائل شد

پس این چن وقت و آروم باش سعی کن کارایی ک دوس داری رو انجام بدی و از موقعیتی ک داری لذت ببری 

از یه لیمو ترش یه لیموناد شیرین بساز

یعنی ببین اونجا چ چیزایی هست ک دوسش داری دیدت رو عوض کن ک انقدر اذیت نشی چون فعلا مجبوری اونجا باشی پس خیلی بهتره بهت خوش بگذره تا زجر بکشی

مثلا اگه پیش مادرشوهر خواهر شوهر نشستن اذیتت میکنه به جای حرص و خود خوری یه کتابی ک دوس داری بخون یه کوبلنی بدوز یا هر چیز دیگه

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
حیفه ؟؟یعنی چی  اینکه حرف متوجه نمیشه یه چیز دیگست  من حاضر نیستم چه با خانواده خودم چه ...

آخ حرفای دل منو زدی ولی بخدا انگار حرفامو حالیش نمیشه، دیگه بفکرم رسید ول کنم برم تا مجبور بشه فکر میکنم اگه بمونم و بسازم حالا حالاها این وضع ادامه داره، خیلی عصابم داغونه نمیدونم چیکار کنم

یادمه دوم راهنمایی که فهمیدم چجوری بچه دار میشن، بعد بابام که نماز میخوند با نفرت نگاش میکردم!!! میگفتم خجالتم نمیکشه نمازم میخونه با این کاراش  
نه صلاح نیست پاک کردن صورت مسئله س ببین فعلا ک قبل عیدی نمیشه خونه گرفت و درگیر این مسائل شد پس ا ...

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت❤️

آخ حرفای دل منو زدی ولی بخدا انگار حرفامو حالیش نمیشه، دیگه بفکرم رسید ول کنم برم تا مجبور بشه فکر م ...

اصلا مگه میشه تو زندگی مشترک مسکن نباشه همه ما دوران عقد رو به خاطر مستقل شدن تحمل کردیم 

بهش بگو ماشین بفروش خونه بگیر دلت نمیاد چیه من آویزون خونه این اون باشم که تو میخوای ماشین سوار شی 

اصلا من نمیفهمم مغز فندقی یه سری آدم ها رو 

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
باشه عزیزم ممنون از راهنماییت❤️

فدای تو عزیزم

اینو بدون اگه حس و حالت خوب باشه برات اتفاقای بهتری موفته و اونچیزای خوبی ک میخوای سراغ خودت و زندگیت میان پس تو هر سختی تلاش کن حس و حالت خوب بشا میدونم سخته ولی شدنیه امتحانش کن

برات یا دنیا عشق و ارامش و ثروت ارزو میکنم 

روزت خوش

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
اصلا مگه میشه تو زندگی مشترک مسکن نباشه همه ما دوران عقد رو به خاطر مستقل شدن تحمل کردیم  بهش ...

بخدا خیلی احمقه😭 جالب اینه من اعتراض میکنم ب این وضعیت میگه چرا بچگانه رفتار میکنی خیلی حرصم در میاد

امشب دیگه تکلیفو روشن میکنم

بخدا خیلی احمقه😭 جالب اینه من اعتراض میکنم ب این وضعیت میگه چرا بچگانه رفتار میکنی خیلی حرصم در میا ...

اره رفتار تو بچه گانست بعد طرف خونه نداره ماشین خریده بزرگ سال و عاقله ؟

دعوا نکن حرف بزن دعوا باعث میشه مقصر دیده بشی و حرفات شنیده نشه 

اره رفتار تو بچه گانست بعد طرف خونه نداره ماشین خریده بزرگ سال و عاقله ؟ دعوا نکن حرف بزن دعوا باعث ...

بخدا امروز همینو گفتم دیگه ساکت شد بعد همش میگه چقد عجولی صبر کن،باشه عزیزم امشب دوباره حرف میزنم ببینم به کجا میرسه گرچه میدونم بازم نمیفهمه

ممنون عزیزم از وقتی که گذاشتی😘❤️❤️