2777
2789
عنوان

بیاین بگین از دست شوهرم چیکار کنم

331 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها ما تا پارسال تهران زندگی میکردیم بخاطر مستاجری و شرایط مالی بدمون هشت ماهه اومدیم شهرستان شوهرم اینا اونم تو خونه ی مادرشوهرم،خیلی برام سخته و راحت نیستم اینجا خونواده شوهرم خیلی خوبن ولی خودم احساس راحتی ندارم

حالا خلاصه بگم طولانی نشه،شوهرم یه موتور داشت ک از وقتی اومدیم اینجا جوگیر شد اونو فروخت گذاشت رو پول پیش قبلیمون ماشین خریده حالا هیچ پولی نداریم و میگه تحمل کن تا یه وامی جور کنم خونه بگیریم، این وامی هم میگه خدا میدونه کی بخواد جور شه منم دیگه خسته شدم همش بحث میکنیم و اون میگه چرا تو سختیا کنار من نیستی😑حالا تو4سالی ک ازدواج کردیم کلی بدبختی کشیدیم، بعد میگم کدوم آدم عاقلی وقتی خونه نداره میره ماشین میخره بفروشش خونه بگیریم ولی اصلا حرف تو کلش نمیره

بنظرتون الان صلاحه ول کنم برم خونه بابام بگم تا خونه نگرفتی نمیام؟ توروخدا بگید چیکار کنم

یادمه دوم راهنمایی که فهمیدم چجوری بچه دار میشن، بعد بابام که نماز میخوند با نفرت نگاش میکردم!!! میگفتم خجالتم نمیکشه نمازم میخونه با این کاراش  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم پول خونه و ماشین مگه یکیه؟ 

بعدشم چاره چیه؟ تحمل کن 

از اول میدونستی وضعش رو 

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑

به قول داداشم سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
نه صلاح نیست.

چیکارکنم پس کوتاه نمیاد

یادمه دوم راهنمایی که فهمیدم چجوری بچه دار میشن، بعد بابام که نماز میخوند با نفرت نگاش میکردم!!! میگفتم خجالتم نمیکشه نمازم میخونه با این کاراش  

از اول باید راضی نمیشدی بری خونه خانواده همسرت..الانم باید ببینی غر زدنت کاری درست میکنه یا نه فقط همسرت رو فراری میده؟ باهاش قول و قرار بزار بهش فرصت بده ..ول کنی بری خانوادش احتمالا بیشتر حمایتش کنن فکر نکنم به نفع باشه..به نظرم یکم صبور باش

دیدم که پوست تنم از انبساط عشق ترک میخورد!
به قول داداشم سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن🍭

ینی برم یا نه

چرا ازش نمیخوای ماشین بفروشه خونه بگیره

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
از اول باید راضی نمیشدی بری خونه خانواده همسرت..الانم باید ببینی غر زدنت کاری درست میکنه یا نه فقط ه ...

از اول راضی نبودم با کلی دعوا اومدیم مجبور شدم،ممنون عزیزم همین کارو میکنم

ینی برم یا نه

ن کجا بری بشین سر زندگیت خدایی شرایط سخته قبول ولی آسمون که همیشه ابری نیس جیگر❤🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
چرا ازش نمیخوای ماشین بفروشه خونه بگیره

قبول نمیکنه مگه حرف حالیش میشه میگه حیفه بذار وام جور کنم خونه بگیریم

ن کجا بری بشین سر زندگیت خدایی شرایط سخته قبول ولی آسمون که همیشه ابری نیس جیگر❤🍭

مرسی عزیزم😢❤️