2777
2789
عنوان

معرفی کتاب📚💖

152 بازدید | 0 پست

سلااام به همه🙋‍♀️😇

خب خب خب...

به اولین تاپیک من خوش اومدید!

واقعیتش بعد از کلی گشتن و فکر کردن به این که چه تاپیکهایی بزنم تا هم آموزنده باشه و هم بتونه اوقات فراغت کسانی که وقت آزاد زیااااادی دارن، رو پر کنه، به این نتیجه رسیدم که چه بهتر از معرفی کردن کتابهایی که خودم میخونم؟!!...

و این کتابی که قراره امروز معرفیش کنم:

کتاب بابا لنگ دراز (اثر جین وبستر) نام داره...

تقریبا همه‌ی ما برای یکبارهم که شده کارتون بابالنگ دراز رو دیدیم و باهاش خاطره هم داریم ولی من از خواندن کتابش بسیار لذت بردم و کلی حس خوب گرفتم...🙂

یک کتاب فوق العاده شیرین و آموزنده... این کتاب بسیار زیباتر از کارتونش هست. در این داستان همراه جودی و تجربه های جور واجور ساده ای که به خاطر زندگی در یتیم خانه براش تازگی و هیجان داره، یاد می گیرید بیشتر قدر داشته هاتون رو بدونید. همچنین یاد می گیرید خودتون باشید، حرفتون رو بزنید، تلاشتون رو بکنید و ایرادی نداره اگه گاهی هم اشتباه کنید، ناامید بشید و... شما حق زندگی، تفریح و پیشرفت دارید و حتی اگر دیگران براتون ارزش قائل نشدن شما می تونید خودتون رو بپذیرید و همراه جودی، امیدواری، پویایی و اتکا به نفس رو تجربه کنید. من بعد از این کتاب، نامه های بابالنگ دراز به جودی و رمان دشمن عزیز رو هم خوندم که هر دو در ارتباط با این داستان هستند و ممکنه اونا رو هم دوست داشته باشید.

البته..‌.

این کتابی که توی عکس میبینید در واقع نامه های جودی، به بابا لنگ دراز هست. اگر دوست دارید میتونید دو کتاب (نامه های بابالنگ دراز به جودی و رمان دشمن عزیز) رو بعد از اتمام این کتاب بخونید تا کاملا به زندگی جودی ابت مسلط بشید😉😊

یک عدد پاترهد می باشم❤⚡🧙‍♂️                     تاپیکهام با موضوع معرفی کتاب هستن📚💖               کسانی که تاپیکامو میخونن و علاقه دارن حتما لایک کنن❤                                                                    خوشبخت کسی است که به یکی از این دو چیز دسترسی دارد : یا کتاب های خوب📚 یا دوستانی که اهل کتاب باشند📚💞"ویکتور هوگو"