2789
اشکال نداره منم یه مدت حساس شده بودم طوری که ۲۴ ساعت جلو آینه بودم همه میخرم میکردن که دیوونه شدی ه ...

عزیزم تو هم بینیت خیلی نازه که دست نزن اصلا 🤤

زیستن داشتن چشم هایی بر سر انگشتان است 😇💫⭐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آخ فک کردم فقط خودم اینطوریم 🤣 دمت گرم

نه بابا بخواطر سن و سالمونه😂

مجردی ؟

💜عضو گروه بنفش💜قد۱۷۲💜وزن شروع ۷۸💜وزن هدف ۶۵💜                                                                                            👻Hayatta seni mutlu eden şeylere zaman ayır💫💪🏻🎨📷💞
اشکال نداره منم یه مدت حساس شده بودم طوری که ۲۴ ساعت جلو آینه بودم همه میخرم میکردن که دیوونه شدی ه ...

چن سالته تو

💜عضو گروه بنفش💜قد۱۷۲💜وزن شروع ۷۸💜وزن هدف ۶۵💜                                                                                            👻Hayatta seni mutlu eden şeylere zaman ayır💫💪🏻🎨📷💞
نه گلی مدلش که از مامانم به ارث بردم از لحاظ بزرگی میگفتم کوچیک کنم یا نه 😘

حالا من بینیم شبیه عمومه پسرش که یه جورایی نامزد منه و دخترش هم بینیشون اینطوریه 😂💔

همیشه میخنده عمم که از همه چی خبر داره میگه کار خدا رو ببین بینیشون کپی همه برای هم آفریده شدن😂😑

خسته د کل ولات!هه رفیقی هم ناریم وش بگوییم محتاج دعاتیم رفیق تا تیه دینه همه کفرچی عرق خورن.....😂⁦🤦
عید میرم۱۸ چطور؟

همینجوری 😉

آره مجردم صورتم شبیه بچه های ۱۲ سالست 🤣🤣🤣 

اره خوبه دیگه بیبی فیسی من باز سنم بیشتر میخوره قدبلندم

الان با دیدن بینی‌ای شما ب این نتیجه رسیدم چه دماغم‌ زشته😂