2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گلی واقعا خوبه؟‌‌ الکی حساس شدم پس 🤦🏻 

اره بابا منم دقیقا همسن توعم

هی میزنه ب سرم میگم عمل بینی کنم

باز میگم ن لازم ندارم باز فک میکنم پروتز لب کنم باز میگم نه باز میگم لیفت شقیقه کنم باز میگم نه کلا هربار میرم تو اینه یه چیز جدید پیدا میکنم ولی قیافم فک کنم خوبه ولی الکی حساس میشم توهم همینطوری😉 نچرال خوبه بابا چیه همه عین هم شدن

💜عضو گروه بنفش💜قد۱۷۲💜وزن شروع ۷۸💜وزن هدف ۶۵💜                                                                                            👻Hayatta seni mutlu eden şeylere zaman ayır💫💪🏻🎨📷💞
بینیت خیلی نازه دم خدا گرم عالی ساخته

مرسی عشقم همه گفتن خوبه پس دست نمیزنم خوبه تاپیک زدما 

زده بود به سرم برم کوچیکش کنم 

زیستن داشتن چشم هایی بر سر انگشتان است 😇💫⭐
بخدا پشیمون میشی. عزیزم این نظر شخصیه منه اما به کارِ خدا دست نزن. لب به این خوشگلی...بخدا مشکلی ن ...

باشه گلی مرسی دمت گرم

البته دماغ تو واقعا خوبه مال من یکمی لازم داره😂

💜عضو گروه بنفش💜قد۱۷۲💜وزن شروع ۷۸💜وزن هدف ۶۵💜                                                                                            👻Hayatta seni mutlu eden şeylere zaman ayır💫💪🏻🎨📷💞
اره بابا منم دقیقا همسن توعم هی میزنه ب سرم میگم عمل بینی کنم باز میگم ن لازم ندارم باز فک میکنم پ ...

آخ فک کردم فقط خودم اینطوریم 🤣 دمت گرم

نه گلی واقعا خوبه؟‌‌ الکی حساس شدم پس 🤦🏻 

اشکال نداره

منم یه مدت حساس شده بودم طوری که ۲۴ ساعت جلو آینه بودم همه میخرم میکردن که دیوونه شدی هی اسم عمل میاری😑💔

بینیم اینه

خسته د کل ولات!هه رفیقی هم ناریم وش بگوییم محتاج دعاتیم رفیق تا تیه دینه همه کفرچی عرق خورن.....😂⁦🤦