2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیست 

ولی عمم 17 سالش بود عقد کرد شوهره خیانت کرد 

طلاق گرفت الان استاد دانشگاهه بهش میگن بچه دلت نمی‌خواد!

میگه بچه!

برادرزاده و خواهرزاده هام بچه هامن بچه برای چیمه

43 سالشه😁

آره دیدم 

خسته د کل ولات!هه رفیقی هم ناریم وش بگوییم محتاج دعاتیم رفیق تا تیه دینه همه کفرچی عرق خورن.....😂⁦🤦

اره😂

من خودم رتبطم با شوهرم بد نیست و از زندگیم راضیم ولی بخاطر این حجم از مسئولیتها مثل مسئولیت مادری،همسری،خونه داری و....باخودم میگم کاش مجرد میموندم خودم بودم و سرکچل خودم این همه مسئولیت ب گردنم نمیفتاد

👈🏻متوکل و پرامید هستم😂.اگ اسم کاربریم براتون آشناست حتما تو جعبه داروهاتون دیدینش😁          👈🏻به نظرمن به غیراز سقراط و بقراط یه حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده🤪.                                                     👈🏻تا حالا دوبار لغوکاربری شدم بخاطر آقای ح.ر😒         
برگردی عقب مجرد میمونی?

ببین اگر بخاطر مسئولیت و اینا پشیمونی و اگر مجرد بودی ، امکان مستقل شدن و کار کردن نداشتی و قرار بود از جانب خانواده ت محدود میبودی ، زندگیتو بکن و این داستان رو فراموش کن  ! ولی اگر با همسرت مشکلات جدی داری و مجردی میتونی کار کنی و خوش باشی و خانواده ت محدودت نمیکنن بهش فکر کن