2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. سیم کارتی که به نام نشده باشه اصلا فعال نمیشه که بتونی ازش استفاده کنی یعنی وقتی میری سیم کارت میخری اول به نام میزنه بعد برات فعال میشه. اگرم یه وقتی مدارک ناقص تو سیستم اپراتور آپلود بشه و خط فعال بشه چند روز بعدش غیرفعالش میکنن پس هیچ راهی جز اینکه خط رو به نام خودت یا یکی دیگه بکنی و ازش استفاده کنی نداری ولی همونطور که بقیه گفتن با شماره مجازی میتونی کارتو راه بندازی. توی گوگل یا همین قسمت جستجوی اینجا سرچ کن کلی سایت و تاپیک میاد ببین کدومشون میفروشن یا اگه حوصله داری خودت راهشو پیدا کن ایجاد کن.

دیگه خرید سیم کارت مثل قبل نیست simkhan.ir
نه بابا برای چی چیزی بگن خط یک نفر دیگه تو دفترپیشخوان میفروشن میتونی از اونجا بگیری ولی به نام خود ...

لطفا اطلاعات غلط نده و هیچ دفتر پیشخوان دولتی سیم کارت به نام نمیفروشه چون وسئپلیتش به گردن صاحب سیم کارت هستش و اگه خلافی انجام بشه به گردن اونه جدا از حق الناس این کار غیرقانونیه و اگه اپراتور متوجه بشه مجوز اون دفتر پیشخوان دولتو باطل میکنه. مگه اینکه تو شهرستانا بخوان تخلف کنن که این کار اصلا درست نیست. 

سیم کارتیم که به نام نباشه اصلا فعال نمیشه اگرم به نام کسی باشه و به خواست خودش بخواد بده کسی ازش استفاده کنه دیگه عواقب کارش با خودشه. خودت باشی این کارو میکنی یا خوشت میاد وقتی میری از دفتر خط بخری به نامت چندتا دیگم به نام بزنن بفروشن به دیگران؟

دیگه خرید سیم کارت مثل قبل نیست simkhan.ir