سلام میشه لطفا کمکم کنید
من بچه خیلی زرنگ و درس خونی هستم نمیخوام از خودم تعریف کنم حقیقت رو میگم معلمان همیشه ازم راضی بودن همیشه هم منو گذاشتن به بقیه بچه های کلاس هم درس بدم و امتحاناتشون رو بررسی کنم امسال هم همینجور شده یه دختره هست تو کلاس ما کا از اول امسال نبود و سال های گذشته هم کلاس بودیم و درسش خوب نیست و مریضه بچه ها رو میزد خلاصه امسال هم اینجوری که آنلاینه من یه عده از بچه ها رو انتخاب کردم بهشون درس میدم و تکلیفشون رو بررسی میکنم ایشون که از اول نبود معلم چند وقت پیش انداخت تو گروه من که اینم اضافه بشه بعدش امروز مادرش بهم زنگ زد گفت ما ۴ ماه گوشی نداشتیم گوشیمون تازه اومده دستمون (الکی میگه گوشی داشتن من دیده بودم حالا شاید شکسته بود نمیدونم و نمیخوام قضاوت کنم ) گفتم خب گفت اینم درسش خیلی خیلی ضعیفه زن داداشم بهش درس میده گفت میتونی یه کار کنی گفتم چیکار گفت اینایی که این بعد نیست رو بهش توضیح بدی (وظیفه منم همینه ) گفتم باش بعدش گفت تو همهی امتحانا همه امتحانا هرچی نوشتی بفرس جوابشو (مادرش میگفتا )من چیزی نگفتم خیلی درباره این گفت آخرش گفتم باشه گفت مرسی و اینا حالا منم بهش گفتم بهش درس میدم ولی اگه حضوری بود چی این باید یاد بگیره درسش رو که بتونه امتحان بده گفت اره ولی تو بفرس دیگه دارم میگم دیگه بفرس گفتم باش ولی من دوست ندارم تقلب برسونم و الکی الکی بره بالا و سال های بعد به مشکل بخوره میخوام بهش بگم نه روم نمیشه چون مادرش و بزرگترش باهام حرف زد چیکار کنم ؟
(تو متن هم گفتم دختره تک فرزنده و مریضه )😔😔