2777
2789
عنوان

چقدر سخته 😔

160 بازدید | 16 پست

سلام میشه لطفا کمکم کنید 

من بچه خیلی زرنگ و درس خونی هستم نمیخوام از خودم تعریف کنم حقیقت رو میگم معلمان همیشه ازم راضی بودن همیشه هم منو گذاشتن به بقیه بچه های کلاس هم درس بدم و امتحاناتشون رو بررسی کنم امسال هم همینجور شده یه دختره هست تو کلاس ما کا از اول امسال نبود و سال های گذشته هم کلاس بودیم و درسش خوب نیست و مریضه بچه ها رو میزد خلاصه امسال هم اینجوری که آنلاینه من یه عده از بچه ها رو انتخاب کردم بهشون درس میدم و تکلیفشون رو بررسی میکنم ایشون که از اول نبود معلم چند وقت پیش انداخت تو گروه من که اینم اضافه بشه بعدش امروز مادرش بهم زنگ زد گفت ما ۴ ماه گوشی نداشتیم گوشیمون تازه اومده دستمون (الکی میگه گوشی داشتن من دیده بودم حالا شاید شکسته بود نمیدونم و نمیخوام قضاوت کنم ) گفتم خب گفت اینم درسش خیلی خیلی ضعیفه زن داداشم بهش درس میده گفت میتونی یه کار کنی گفتم چیکار گفت اینایی که این بعد نیست رو بهش توضیح بدی (وظیفه منم همینه ) گفتم باش بعدش گفت تو همه‌ی امتحانا همه امتحانا هرچی نوشتی بفرس جوابشو (مادرش میگفتا )من چیزی نگفتم خیلی درباره این گفت آخرش گفتم باشه گفت مرسی و اینا حالا منم بهش گفتم بهش درس میدم ولی اگه حضوری بود چی این باید یاد بگیره درسش رو که بتونه امتحان بده گفت اره ولی تو بفرس دیگه دارم میگم دیگه بفرس گفتم باش ولی من دوست ندارم تقلب برسونم و الکی الکی بره بالا و سال های بعد به مشکل بخوره میخوام بهش بگم نه روم نمیشه چون مادرش و بزرگترش باهام حرف زد چیکار کنم ؟

(تو متن هم گفتم دختره تک فرزنده و مریضه )😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به دبیرت بگو تاباهاشون بحرفه دبیرتودر جریان بزار

حسی دارم پاک تر از جان.. دلی دارم همجون دریا صاف صبورم دچار رویاپردازی بیش از حدم تنها ک میشم اهنگ گوش میدم باخودم حرف میزنم شاید کسی فکر کنه دیوونم نه ولی من چیزایی میلینم ک کسی نمیتونه ببینه کسی نمیتونه حس کنه.. شاید بگین مسخرس ولی من مرگ طرفو با چشای خودم میبینم.. ب این دنیا دل نبند! بیشتر از این چیزی نمیگم فقط میدونم قدرتی دارم در حد تصور قدرتی ک خدا بهم داده و شاکر‌ش هستم! شکرت.. 
نه ببین اگه تقلب بدی بهش به خودش ظلم میشه 

خب نمیتونم بگم نه روم نمیشه چه جوری بگم مادرش گفت دلمم بهش میسوزه چقدر سخته نه گفتن 

گفت بیا خونمون گفتم شرمنده واقعا نمیتونم وقتم خیلی پره (حقیقتش رو گفتم )

به دبیرت بگو تاباهاشون بحرفه دبیرتودر جریان بزار

واقعا اخه برای خودم بد نمیشه ادم بده نمیشم ؟ 

خودمم تو همین فکر بودم 

دوستم میگفت بهش بگو این رو با معلم در جریان بزارید ولی نمیشه هم سخته برام هم اینکه میگه چی رو با معلم در جریان بزارم اینکه جوابا رو بفرسته 

بهش حتما تا جایی که بتونم حتما درس میدم چون وظیفمه ولی نمیخوام تقلب برسونم که الکی الکی بره بالا و س ...

عزیزم شما بهش خوب درس بده موقع امتحانم مطلقا تقلب نرسون دلسوزی نابجا درست نیست معلمتم درجریان درخواست مادرش بزار 

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              

چقدر سخته واقعا نه گفتن دلم هم براش میسوزه هم میخوام کمکش کنم ولی نمیخوام تقلب برسونم به نظرتون چه طوری بهش بگم نه ؟

یا اینکه با معلمم در جریان بزارم کدوم بهتره به نظرتون ؟

واقعا اخه برای خودم بد نمیشه ادم بده نمیشم ؟  خودمم تو همین فکر بودم  دوستم میگفت بهش بگ ...

معلمهات قطعا ایشونو میشناسن قرار نیست یکماهه متحول بشه بعد ببینن مثل تو نوشته ازت نمیپرسن چطور ایجوری شده هم خودت و هم ایشون به دردسر میفتید

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
عزیزم شما بهش خوب درس بده موقع امتحانم مطلقا تقلب نرسون دلسوزی نابجا درست نیست معلمتم درجریان درخواس ...

بله من خوب درس میدم معلم میگه از من بهتر درس میدی میگه به دختره توضیح دادم متوجه نشد تو توضیح دادی فهمید ولی اگه به معلم بگم آدم بده نمیشم این وسط ؟

خیلی تاکید کرد که بفرس جوابشو گفتم خوب درس میدم که جواب نخواد گفت نه باشه تو بفرست