2777
2789
منظورت از رگ رگی واریسِ؟؟؟ اگر اره که سیاتیک ربط به واریس نداره

ن سیاتیک هم فکر کنم رگ رگی میشه

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن سیاتیک هم فکر کنم رگ رگی میشه

نه عزیزم سیاتیک کاری نداره به واریس 

ممکنه یکی هر دو را داشته باشه ولی در کلیت دو تا مشکل جدا هستن 

ما تو مرکز خیلی موارد سیاتیک میومدن ولی واریس نداشتن 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
نه عزیزم سیاتیک کاری نداره به واریس  ممکنه یکی هر دو را داشته باشه ولی در کلیت دو تا مشکل جدا ...

نمیدونم من رفتم حمام اومدم بیرون دیدم بهو پشت رانم گرف یعد زانومم تیر میکشید الان درش خیلی شدیددددشده طوری ک قرص خوردم تازه کف پامم درد میکنه ب نظرتون سیاتیکه ؟ فیزیو تراپی هم رفتم ک میگم بدتر شد

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

نمیدونم من رفتم حمام اومدم بیرون دیدم بهو پشت رانم گرف یعد زانومم تیر میکشید الان درش خیلی شدیددددشد ...

سیاتیک از کمر میریزه تو پا 

حالا شاید از حمام اومدی گرفتگی عضله باشه احساس سفتی تو اون نواحی نداری ؟؟؟ 

ببین سیاتیک اینجوره نه میشه پا را دراز کرد نه جمع در هر حالتی یه حالت رگ زدن حس میکنی

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
سیاتیک از کمر میریزه تو پا  حالا شاید از حمام اومدی گرفتگی عضله باشه احساس سفتی تو اون نواحی ن ...

ن ببینید تیر میکشه اون ناحیه و قسمت کف پام

ابن مال ی ماه پیشه ک میگم 

بعد روز اول احساس میکردم میله تو پامه نمیتونن راه برم  الانم چ دراز باشه پام چ جمع درد میکنه اصلا داغونه

ن ببینید تیر میکشه اون ناحیه و قسمت کف پام ابن مال ی ماه پیشه ک میگم  بعد روز اول احساس میکرد ...

حالا چکاپ برو احتمال داره سیاتیک باشه مخصوصا اگر تحت فشار عصبی بوده باشی 

اما واریس ربط به سیاتیک نداره ، اگر واریس داری گاهی درد شدید ایجاد میشه ، درمان واریس هم فقط زالو هست