2777
2789
عنوان

این چه وضع معلماس😑

280 بازدید | 28 پست

دخترخالم کلاس ششم درساش انقد سنگینه خودش هم ی عالم تست میزنه که تیزهوشان قبول شه

حالا معلم ادبیات بهشون گفته میخوام درسای کلاس نهم و دهم رو بهتون بدم همه فعل ها کلمات عربی بن مضارع و ی عالم چرند دیگه بهشون یاد داده خیلی سختههه بعد بجای اینکه همش باهاشون اینارو کار کنه و یاد بده هر هفته امتحان میگیره 😐🤦‍♀️

اصن خوب یاد نمیده خیر سرش مدرسه غیر انتفاعی تهرانه

یا معلم ریاضی ما اصن اهمیت نمیده فقط زود درس میده میره جلووو😑

اعصابم خوردههه همش هم میگن شرایط ما خوب نیس نصف سال که حدودا تابستون و تعطیلیه درسم که خوب نمیدین😑

حامی حیوانات🙂🧘‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ششم که یه معلم بیشتر نداره جز دبستانه چطور معلم ادبیات و این چیزا داره

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

انقد بدم میاد از این معلمایی که درسای سال بعد هم میخوان درس بدن

خب اگه لازم بود این مطالب تو ششم خونده بشه،خب شعور مولف بیشتر بوده که بنویسه

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....

توی حضوری به زور ۲ صفحه درس میدن ولی آنلاین توی یک ساعت یک فصل🤦🏻‍♀️

ای روشنی نور✨ای روشنی بخش نور🌿ای آفریننده ی نور✨ای گرداننده ی نور🌿ای به اندازه ساز نور✨ای روشنی هر نور🌿ای روشنایی پیش از هر نور✨ ای روشنایی پس از هر نور🌿ای روشنایی بر فراز هر نور✨ ای نوری که مثل تو نوری نیست🌿 جز استاتر کسی ریپ نزنه خصوصا در مسائلی که نظر من با شما فرق داره-من فقط نظرم با تو فرق داره دشمنت که نیستم پس احترام خودت رو نگه دار 💛💜💜BTS💜💜 BTS and ARMY forever 😍🥺 تهیونگ نی نی سایت می باشم 😃😃 مخالف سرسخت نژاد پرستی و طرفدار برابریِ جنسیتی 😎🌿✨
تررربیتتت بدنییی ب ممنن۱۹داددد خب که چییی اون ی نمره ازت چییی کم میکنهههه🥲🤌

اره این رو کم می‌کنه شب نمیتونه سرشو راحت بزاره رو بالش خوابش ببره...اگه بیست میداد تا صبح خوابش نمی‌برد...ازاموزشای الان متنفرم

انقد بدم میاد از این معلمایی که درسای سال بعد هم میخوان درس بدن خب اگه لازم بود این مطالب تو ششم خو ...

دقیقا 

این مطلب هایی که میگه اصلااا تو کتابشون نیست

حامی حیوانات🙂🧘‍♀️

کی میخوایید تاپیک های توهین به معلما رو جمع کنید😐

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

کی میخوایید تاپیک های توهین به معلما رو جمع کنید😐

الآن خود این معلم باعث شده بهش توهین بشه

بنظرتون کارش درسته؟

دلیل نمیشه چون معلمه هیچ انتقادی بهش وارد نباشه

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....