2777
2789
عنوان

کراشم پیام داد 💃🏻

245 بازدید | 17 پست

امشب بعد از ۵ ماه خودش پیام داد سلام کرد بعد گفت من هر وقت کتاب یا رنگ ابی میبینم یاد تو میفتم با ایموجی خنده 

بنظرتون اونم حس خاصی داره یا نه؟ 

جواب نده دیروقتههههه🥲

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسر اخه مگه الکی پیام میده قطعا حس داره

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

آره احساستون دو طرفست ولی احتیاط کن احساسات مثل یه شیشه شکنندست و پایدار نیستن

خودم خیلی دوسش دارم ولی سعی میکنم رعایت کنم و تند نرم ولی اون فقط هر دفعه میاد چند تا جمله اینجوری میگه و امیدوارم میکنه و میره از این پسرای هول امروزی نیس که بگم کارش اینه ولی خب راستش نمیدونم چرا حرف دلشو نمیزنه یا اصلا مطمئن نیستم از حسش