2777
2789
عنوان

توهین

493 بازدید | 21 پست

واقعا چرا انگاری دنبال بهونه بودید یه چی بشه  که ب عرب ها توهین کنید هی تا یه تاپیکی بشه میرید از عرب ها بد میگید راجب اون قضیه اولن  همه ی ما انسانیم هچ کسی هم برتر نیست مثلا فقط عرب ها اینکارو کردن بقیه نکردن انقدر نژاد پرست نباشیم میدونم کسی تاپیک من نمیاد ولی گفتم حداقل دو نفر بخونن یکم فرهنگ سازی بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا مگه اون ارازل سر سرهنگ رو نبرید؟ اونم عرب بود؟ 

من یه زمانی خیلی نژاد پرست بودم الان میبینم خدایا عرب ها کجان و ما کجاییم یه نگاه ب دبی و امارات و کشورهای عربی بکنن میفهمن

شوهرم زندگیمه❤️دنیامه❤️نفسمه❤️.😍11 سال خون دل خوردم تا شدی مال خودم عزیزترینم😍 🥰                    خدااااا جونم ثانیه به ثانیه مواظب عشقم باش❤️ سپردمش دست خودت. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

وا کی به عرب ها توهین کرده؟

عرب ها خیلی آدمای خوبی هستن 

ازشون بدی دیدین؟

واقعا خوندم‌خودم دیدیم که به عرب ها توهین شده......

حلال تون نمیکنم...

مادر من عربه بهش توهین کردین؟

مگه ماها چی کار کردیم؟

من هیچ وقت نمیبخشمتون..

‌و از شما استارتر عزیز ممنونم که حمایت کردی