بچه ها من با یکی آشنا شدم اصالتا قمی هستن خودم اصالتا اصفهانی جفتمون متولد تهرانیم از قمی ها زیاد خوب نشنیدم ممنون میشم اگر کسی شوهر اصالتا قمی داره بگه چجوریه خوبه؟ از نظر اخلاقی و همه چی
خجالت اعتیادنداره یکمی بکشید بد نیستا🥲🥲 🥀ماهم توجه دیدیم ولی هارنشدیم🥀 😏 قبل از اینکه قیافه بگیری ببین اصن داریش😊 اگه دنیا عدالت داشت مردهم بکارت داشت🤐🤐 https://harfeto.timefriend.net/16508045053455
اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما...
ما هم همونی رو شنیدیم که شما شنیدی ولی به شنیدن نیست محک بزن
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
همه جا خوب و بد هست اما متاسفانه نمیدونم چرا قم و اهالی قم انقدر اسمشون بد دررفته و همه بد قضاوتشون میکنن صرف اهل یه جایی بودن دلیل بر خوب یا بد بودن مطلق نیست لازمه تحقیق کنید در این مورد
السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲