2777
2789

بچه ها من با یکی آشنا شدم اصالتا قمی هستن خودم اصالتا اصفهانی جفتمون متولد تهرانیم از قمی ها زیاد خوب نشنیدم ممنون میشم اگر کسی شوهر اصالتا قمی داره بگه چجوریه خوبه؟ از نظر اخلاقی و همه چی 

همه که مثه هم نمیشن همه جای دنیا خدب وبد داره

خجالت اعتیادنداره یکمی بکشید بد نیستا🥲🥲                      🥀ماهم توجه دیدیم ولی هارنشدیم🥀                               😏 قبل از اینکه قیافه بگیری ببین اصن داریش😊                         اگه دنیا عدالت داشت مردهم بکارت داشت🤐🤐                 https://harfeto.timefriend.net/16508045053455

من قمم ولی اصالتا نه....کمکی میتونم بهت بکنم؟

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم همونی رو شنیدیم که شما شنیدی ولی به شنیدن نیست محک بزن  

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

آدمای اصیل قم خیییییلییی کم هستن ؛اکثرا هم مهاجرت کردن

من زنداییم اصیل قم هستن خیلی خانم خوبیه 

ولی خب ۵۰ سال پیش ازدواج کردن و اینکه همه جا خوب بد هست ؛ با احترام به قمی های عزیز ولی با الان قمی ها مقایسه شون نکن 

همه جا خوب و بد هست اما متاسفانه نمیدونم چرا قم و اهالی قم انقدر اسمشون بد دررفته و همه بد قضاوتشون میکنن صرف  اهل یه جایی بودن دلیل بر خوب یا بد بودن مطلق نیست لازمه تحقیق کنید در این مورد

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲