2777
2789
عنوان

نماز

176 بازدید | 33 پست

واقعا نمیدونم چیکار کنم توی خانواده ای هستم که پدرم مذهبیه نه اونقدر ولی نماز و روزش همیشه سرجاشه ولی منو مادرم اینطوری نیستم ما هم خیلی اعتقاد داری ولی خدایا ببخش اما تنبلیمون میشه برای اینکارا بعد بایام هر روز داره بهم میگه نماز بخون خب من همینطوری عذاب وجدان دارم اونم داره بهم اجبار میکنه مامانمم باهاش حرف زده یه مدته دیگه چیزی بهم نمیگه اما کلا وقتی میبینم نماز میخونه دست و پامو گم میکنم میگم نه یه دفع دوباره بیاد اجبار کنه اخه من دوست دارم خودم به یه عقیده ای برسم که نمازرو شروع کنم تا حالا چند بارم شروع کردم ولی ولش کردم🥲چیکار کنم به نظرتون کسی بوده مثه من باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی اذان گفت سریع اول وقت نمازاتو بخونی، بعدا تنبلیت نمیگیره، خودتم مشتاق میشی.

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد،،،،،یک بد نکند تا به خودش، صد نرسد / من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من،،،،،تو نیک نبینی و به من بد نرسد/ خیام

برو دنبال شناخت خودت وقتی خودتو شناختی عاشق خدا میشی بعد خودت به سجده میوفتی میبینی پنج بار خیلی کمه برای سپاسگزاری ازنعمت هاش

برو آناتومی بخون ببین چه جوری عاشق خدا میشی 😢

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

من مثل تو بودم

باید نماراتو بخونی

من ۱۰ روز نخوندم چنان آزمون ها و زندگیم عقب افتاد ک نگو

سعی کن اذان شد سریع بری بخونی

با خودت بگو الان امام زمان داره نمازشو میخونه منم تو دلم برم پیشش جماعت بخونم بعد باهاش حرف بزنم

از این امیدها به خودت بده منم دادم خوب شدم

هرموقع از وفت اذان بگذره دلت به نماز نمیاد

صدای اذان سنیدی با اون روشی که گفتم پاشو

وقتی اذان گفت سریع اول وقت نمازاتو بخونی، بعدا تنبلیت نمیگیره، خودتم مشتاق میشی.

اره باید امتحان کنم خودمم خیلی دوست دارم نماز بخونم ولی یه دوره که شروع میکنم به پریودی که میخوره وقفه میندازم بعدش دوباره تبلیم میشه ادامه بدم متاسفانههههه

برو دنبال شناخت خودت وقتی خودتو شناختی عاشق خدا میشی بعد خودت به سجده میوفتی میبینی پنج بار خیلی کمه ...

اره واقعا خیلیییی به خدا اعتقاد دارم چون تقریبا همه ی حاجتامو براورده کرده و میدونم وظیفمه نماز بخونم اما اینقدر بیشعورم که ربع ساعت نمیتونم وقت کنار بذارم🥲

اره باید امتحان کنم خودمم خیلی دوست دارم نماز بخونم ولی یه دوره که شروع میکنم به پریودی که میخوره وق ...

من خودمم همینطوریم. ولی هربار که بلافاصله نمازمو بعد اذان خوندم، کلی زمان اضافه میارم. 

قبل اذان یا موقع اذان وضو بگیر منتظر باش، که زود بخونی، چند بار اینکارو بکنی عادت می‌کنی.

من مشکلم با نماز صبح حل نمیشه. موقع نماز خوابم میپره، ولی به خودم میگم یکم بخوابم بعد پاشم که بعدی درکارنیست و صبح پامیشم، و واقعا از خودم بدم میاد. بجاش بقیه رو اول وقت میخونم

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد،،،،،یک بد نکند تا به خودش، صد نرسد / من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من،،،،،تو نیک نبینی و به من بد نرسد/ خیام
اره واقعا خیلیییی به خدا اعتقاد دارم چون تقریبا همه ی حاجتامو براورده کرده و میدونم وظیفمه نماز بخون ...

دور از جون عیب نداره گلم شیطان ازهرطرف سعی میکنه خودشو بهت نزدیک کنه از خود خدا بخواه باورکن کمکت میکنه 

قسمت 22 زندگی پس اززندگی 1400 رو حتما ببین 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
اره باید امتحان کنم خودمم خیلی دوست دارم نماز بخونم ولی یه دوره که شروع میکنم به پریودی که میخوره وق ...

اتفاقا بعدش بگو الان دیگه خدا منتظرم شده.چند وقته نتونستم با امان زمان بعد نمازم حرف بزنم حاجتم بخوام

با امام زمان باشی همه چی حله

من همیشه معلمم میخواست پرسش کنه برای امام زمان دعا کردم قسمش دادم سوال نپرسید یا مثلا آزمون ۲۰ شدم سوالی که بلد نبودم

یا ........ نصف شب بیدار میشوم بهش سلام میدادم

هرموقع شد رابطه ات رو با امام زمان محکم کن بعد ناخودآگاه نمازتم میخونی

دوست داری امام زمان ، پیش خدا بخاطر شرمنده شه و گریه کنه؟ امام زمان برای مومناش روزی ۱۰۰ دعای خاص میکنه. دوست داری روز قیامت بیاد شفاعتت گریه کنه بگه خدا اینو بیخششششش

وای نکن   

من خودمم همینطوریم. ولی هربار که بلافاصله نمازمو بعد اذان خوندم، کلی زمان اضافه میارم.  قبال ا ...

اره منم اکثر مواقع نماز صبحو قضاشو میخونم اما بخاطر مدرسه که زودتر پا میشم میتونم یه چند دیقه بذارم برای عبادت 🙂