2777
2789
انشالله که خدا بهت ی نی نی ناز میده عزیزم ...میگم عزیزم منم پلی کیستیکم میترسم دکتر قرص ال دی و اینا ...

اره دوفاستون مشابه خارجی ال دی ک کسایی ک میخان اقدامم کن اینو براشون مینویسه ک از بارداریم جلو گیری نمیکنه و پریودی تنظیم میکنه ولی گرونه من دوتا بسته خریدم ۳۵۰ 

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دوفاستون مشابه خارجی ال دی ک کسایی ک میخان اقدامم کن اینو براشون مینویسه ک از بارداریم جلو گیری ...

وااای چه گرووون یا خدا

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار
اره دوفاستون مشابه خارجی ال دی ک کسایی ک میخان اقدامم کن اینو براشون مینویسه ک از بارداریم جلو گیری ...

عزیزم ببخشید دوفاستون هم می ال دی از روز پنجم پریودی باید خورد؟؟؟

برا کیستم خوبه؟

عزیزم ببخشید دوفاستون هم می ال دی از روز پنجم پریودی باید خورد؟؟؟ برا کیستم خوبه؟

از روز ۱۴ پری تا ۱۴ روز دکتر من اینطور گفت همون مشابع ال دی ولی جولگیری از بارداری نمیکنه 

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 
از روز ۱۴ پری تا ۱۴ روز دکتر من اینطور گفت همون مشابع ال دی ولی جولگیری از بارداری نمیکنه 

آها مرسی عزیزم چون ال دی از روز پنجم پری مصرف میکنن معمولا واسه این پرسیدم لطف کردی جواب دادی گلم