2777
2789
وای منم ی بار این خواب را دیدم شبش بی بی چک زدم بعد از هفت سال انتظار مثبت شد😂😂😂😂

جدی خدا کنه منم اینماه این خابو ببینم 🥺

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 
اخی عزیزم مشکلتون چیه؟

پلی کیست 😪

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوبار به فاصله کم خواب دیدم ازدواج کردم و شوهرم خیلی ناراحته 

ازونجایی ک معمولا خوابم تعبیر میشه نگران بودم، با واسطه از یکی تو قم تعبیر خواستم، گفتن بزودی ملک  زمین یا خونه میخرید 

خونه خریدیم در کمال ناباوری 😍

تو هم نگران نباش خیر ان شاء الله 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
جدی خدا کنه منم اینماه این خابو ببینم 🥺

آره الهی بزودی زود دامنت سبز میشه عزیزم.

من وقتی اون خوابو دیدم خیلی هم حالم بد بود که چی باعث شده تو خواب به شوهرم خیانت کنم اعصابم داغون بود منتظر بودم هر لحظه پریود بشم به شوهرم گفتم عصر که برگشتی ی بی بی چک بخر در کمال ناباوری بی بی چک را که شب زدم مثبت شد

قوربانت منم چون خوابم تعبیر میشه نگرانم  

خب تعبیرش بد نیس دیگه 

گوگل هم همینو میگه تقریبا، خیر و برکت 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
تو گوگل زده بود تعبیرش خیر و برکت میاد تو زندگی

برای من که تعبیر شد

بعد از 9 تا نوه ی پسر این اولین نوه ی دختر هست الهی قربونش برم بابام میگه واسه دیدنش لحظه شماری میکنم ، خواهش میکنم برام دعا کنید دخترمو سالم و سلامت بغل بگیرم به امیدخدا فروردین ماه به دنیا میاد ، الهی هر حاجتی دارید بزودی زود برآورده بشه.

❤❤❤🌷🌷

آقایون تو واقعیت خیانت میکنن عین خیالشون نیست اونوقت تو که دست خودتم نبوده عذاب وجدان داری؟:|

اره بخدا 

دلم مث سیرو سرکه میجوشه 

حتی از همسرم هم معذرت خواهی کردم بابت خوابی که دیدم

...
پلی کیست 😪

عزیزم منم تازه متوجه شدم پلی کیستیکم ...عزیزم لطف میکنی بگی دکتر اوووول کار چه داروهایی بهت داد ...اول دارو میده کیستا برطرف بشه ؟ بعد دارو واسه تحریک و بارداری میده؟؟ ...قرص جلو گیری داد؟ ممنون میشم توضیح بدی بخدا من خیلی داغون شدم هنوزم نوبتم نشده که ببرم دکترم

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار
عزیزم منم تازه متوجه شدم پلی کیستیکم ...عزیزم لطف میکنی بگی دکتر اوووول کار چه داروهایی بهت داد ...ا ...

عزیزم اول به من زینک اینو فولیک یدوفولیک و گلوکوفاژ داد با یه کپسول ک خیلی گرون بود اسمشو یادم نیس یه دوره وسط این دارو ها بهم دوفاستون و لترزول و امپول داد ک باز جواب نداد الان ۴ ماهه دارو هام تموم شده و دوماه دکتر برام فقد دوفاستون و یدوفولیک نوشته برا سه ماه ک من دوماه خوردم یک ماه مونده یعنی ۱۴ این پریودیم بخورم ..ولی خودم اینماه دارم دارو گیاهی میخورم باز ببینم خدا چی میخاد ۹ ماه اقدامم 

عزیزم اول به من زینک اینو فولیک یدوفولیک و گلوکوفاژ داد با یه کپسول ک خیلی گرون بود اسمشو یادم نیس ی ...

انشالله که خدا بهت ی نی نی ناز میده عزیزم ...میگم عزیزم منم پلی کیستیکم میترسم دکتر قرص ال دی و اینا بده که خودش جلوگیری از بارداریه یعنی امکانش هست بده؟ راستی دوفاستون واسه چیه گلم پریود و تنظیم می‌کنه ؟ چون من این ماه اصلا پریود نشدم ..

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار