وای منم ی بار این خواب را دیدم شبش بی بی چک زدم بعد از هفت سال انتظار مثبت شد😂😂😂😂
جدی خدا کنه منم اینماه این خابو ببینم 🥺
من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا من قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید
من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا من قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید
من وقتی اون خوابو دیدم خیلی هم حالم بد بود که چی باعث شده تو خواب به شوهرم خیانت کنم اعصابم داغون بود منتظر بودم هر لحظه پریود بشم به شوهرم گفتم عصر که برگشتی ی بی بی چک بخر در کمال ناباوری بی بی چک را که شب زدم مثبت شد
بعد از 9 تا نوه ی پسر این اولین نوه ی دختر هست الهی قربونش برم بابام میگه واسه دیدنش لحظه شماری میکنم ، خواهش میکنم برام دعا کنید دخترمو سالم و سلامت بغل بگیرم به امیدخدا فروردین ماه به دنیا میاد ، الهی هر حاجتی دارید بزودی زود برآورده بشه.
عزیزم منم تازه متوجه شدم پلی کیستیکم ...عزیزم لطف میکنی بگی دکتر اوووول کار چه داروهایی بهت داد ...ا ...
عزیزم اول به من زینک اینو فولیک یدوفولیک و گلوکوفاژ داد با یه کپسول ک خیلی گرون بود اسمشو یادم نیس یه دوره وسط این دارو ها بهم دوفاستون و لترزول و امپول داد ک باز جواب نداد الان ۴ ماهه دارو هام تموم شده و دوماه دکتر برام فقد دوفاستون و یدوفولیک نوشته برا سه ماه ک من دوماه خوردم یک ماه مونده یعنی ۱۴ این پریودیم بخورم ..ولی خودم اینماه دارم دارو گیاهی میخورم باز ببینم خدا چی میخاد ۹ ماه اقدامم
عزیزم اول به من زینک اینو فولیک یدوفولیک و گلوکوفاژ داد با یه کپسول ک خیلی گرون بود اسمشو یادم نیس ی ...
انشالله که خدا بهت ی نی نی ناز میده عزیزم ...میگم عزیزم منم پلی کیستیکم میترسم دکتر قرص ال دی و اینا بده که خودش جلوگیری از بارداریه یعنی امکانش هست بده؟ راستی دوفاستون واسه چیه گلم پریود و تنظیم میکنه ؟ چون من این ماه اصلا پریود نشدم ..
کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار