2777
2789

سلام دخترم۴ماهونیمشه الرژی به پروتیین گاوی و رفلاکس داره قبلا بخاطر رفلاکس سینش خس خس داشت دو هفتس سرما خورده بطور نااااجوری گلوش خلطیه بینیشم کیپه از هردو طرف راه نفس کشیدن نداره دوشبه نیم ساعت خواب آروم نداشته چون نمیتونه راحت نفس بکشه نمیدونید دکتر حلقوبینی باید ببرمش یا ریه؟

دکتر خودش 

دارو چی میخوره برای رفلاکسش؟

دختر منم رفلاکسی بود نکسیوم عالی کنترل میکرد 

اسپری بینی بزن بعد با پوآر بذار ته بینیش کم کم ول کن بذار همه ی محتویات بینیش و خالی کنه 

باورت نمیشه من از بینی دخترم چقدر در میاوردم اینجوری 

وحشتناک 

بعد راه نفسش باز میشد 

دکترش میگفت آب داغ حموم و باز کن لذار بخار بگیره بعد بچه رو ببرید تو حموم نفس بکشه بینیش رون میشه از پشت سینه اش هم ماساژ بدی سرفه کنه خلطش در میاد 

ولی اون فین گیرها من حرفه ای شده بودم یه تن خلط از بینیش و پشت بینیش در میاوردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر خودش  دارو چی میخوره برای رفلاکسش؟ دختر منم رفلاکسی بود نکسیوم عالی کنترل میکرد  ا ...

منم مدام تمیز میکنم ولی ناجور کیپه اصلا یچی میگم یچی میشنوووووی خیلی بدجوری شده بچم کاریم نمیتونم براش بکنم بیشتر اعصابم خورد میشه  

دکتر خودش گوارشه گف کار من نیس 

خانوما بچه های شما هم اگزما ناشی از آلرژی میزنن؟ برای بهتر شدنش چیکار میکنید؟ 😞

دختر من صورتو بدنش پررررر جوش میشد لبنیات گف نخور گف حتی کیک و بیسکوبیت های بیرونم نخور شیرخشک دارن

اجیل اینجور چیزاعم نخور اگ میخوای لیست دقیقشو بهت بدم؟

عزیزم .سرماخورذگی ک خوب میشه بابد ببریش پیش فوق‌تخصص گوارش کودکان ...اگه حاضری تا تهران بیای من دکتر ...

دوهفته تهران بستری بود زیر نظر حسین علی مددی خدا خیرش بده خیلی دکتر خوبیه اگه نبود دخترم کارش به عمل میکشیدبهش گفتم گلوش خلطیه گف من برای گوارشم باید یه دکتر دیگه بیینش البته ایشون حدس زدن نرمی حنجره هستش

دختر من صورتو بدنش پررررر جوش میشد لبنیات گف نخور گف حتی کیک و بیسکوبیت های بیرونم نخور شیرخشک دارن ...

بله خانومی بده لطفا. منم دخترم خیلی صورت و بدنش میزنه. تا الان لبنیات رو قطع کردم اما حواسم به کیک و بيسکوئيت نبوده😭

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

خدانکنه عزیزم اراک فردا میخوام ببرمش دکتر ولی نمیدونم چه دکتری

فوق تخصص گوارش کودکان باید ببری عزیزم من دکتر خوب تهران میشناسم اگه حاضری بیا تا تهران ..دکتر فرزانه معتمد