2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چکار میکردین؟

139 بازدید | 9 پست

من دوساله درگیر پرونده مهریه و نفقه هستم فقط ماشینشو که با پول خودم خریده بود تونستم توقیف کنم و پس بگیرم

حالا میخوام بیاد نفقه رو بده و توافقی تمومش کنیم

با یه وکیل صحبت کردم قرار شد بهش زنگ بزنه ببینه نظرش چیه در کل. بعد ۱۰تومن بگیره ازم برای پرونده طلاق. دوبار باهاش تماس گرفته جواب نداده به وکیل  گفتم بهش پیام بده بگو وکیلم که بدونه کی هستی سریع گفت نه این قصد جواب دادن نداره بعدم بهش گفتم حالا چکار کنیم جواب نداد! وکیلم خودش دیگه جوابمو نداد

بنظرتون چکار کنم خودم بهش پیام بدم که بیا این مبلغو بده توافقی تموم کنیم؟ یا به وکیله دوباره زنگ بزنم؟ دلم نمیخواد حتی یه پیامم بهش بدم ۲ساله یه پیامم بهش ندادم

دور باش و تپنده نه نزدیک و زننده

وکیل گرفتین ک رسیدگی کنه شما پیش قدم نشو

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دوبار زنگ زد سریع جا زد

باید تحت فشار باشه 

وکیل چی میگه؟

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.

[QUOTE=225724175]باید تحت فشار باشه  وکیل چی میگه؟[/QUOTEدوبار وکیل باهاش تماس گرفته دیده جواب نمیده دیگه انگار خسته شده فورا😬

جواب پیاممو نمیده وکیله

دور باش و تپنده نه نزدیک و زننده
[QUOTE=225724175]باید تحت فشار باشه  وکیل چی میگه؟[/QUOTEدوبار وکیل باهاش تماس گرفته دیده جواب ...

عجب وکیلی... وکیلو عوض کن