2777
2789

اونایی که هر دوی خانم و آقا شاغل هستن، هزینه های زندگی رو چجوری تقسیم میکنن؟ کی خرج میکنه؟اگه هر دو خرج میکنین از کجا معلوم میکنید کی چقدر خرج کرده و کلا تقسیم وظایفتون به چه شکله؟

پیشنهادتون برای زن و مردی که هر دو شاغلن چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من  شاغلم ولی همسرم از اول اجازه نداد من‌پولمو بیارم تو زندگی میگه پول تو هست مال خودته هر جور دوست داری خرج کن.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

همسرم اجازه نمیده من مخارج را تامین کنم ، حقوقم کلا برای خودمه ولی خب من بخشی را به حساب مشترک واریز میکنم برای روزهای مبادامون 

ولی حتی اگر هم شرایط جوری بود که منم خرجی را تقبل کنم ۸۰ درصد حقوق خودم و همسرمو در حساب مشترک برای خونه میذاشتیم ۲۰ درصد هم برای شخصی خودمون 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
کارت ها هست یه مقدار به قسط و وام میره یه مقدار پس انداز بقیه اش تا قرون اخر خرج میشه خرج جدا پول م ...

ینی حقوق هر دو رو توی یه حساب میریزن و اینطوری برنامه ریزی میکنین؟

بعد خرجایی که هر کسی بخواد جدا داشته باشه چطور؟ مثلا برای تولد طرف بخوای یه چیزی بخری ولی نخوای اون متوجه شه و اینا ... اینا چجوری جدا میشه؟

خب ینی مرد یه هزینه ای رو برای همسرش واریز میکنه؟ ینی مثلا تو کارت خانم پول هست ولی خرج نمیکنه؟

هزینه زندگی دیگه

خورد و خوراک و پوشاک و درمانی و بهداشتی و...

حالا ممکنه تو کارت خانم پولنریزه ولی این خرجا با آقاست

هر کسی به نسبت درآمدش خرج و برای خودش هم پس انداز کنه برابر نه! مثلا هر کی ۷۰ درصد درآمدش رو تو خون ...

ینی مثلا هر کس 70 درصدو بریزه تو یه حساب مشترک ؟ و اینطوری نباشه که مرد بیشتر خرج کنه؟ اون سی درصد مابقی پس انداز خانوادس یا پس انداز شخصی ؟