2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میتیونی به بچت هم برسی؟

خیلی قاطی پاتی میشه کامل در تضاده با درس خوندن مخصوصا بچه کوچیک واسه من 3سال و خوردشه 

از سال دوم دانشگا تو شکمم بود  ب زور فارغ التحصیل شدم هنوز داره مانعم میشه ک دارم میخونم برا آزمون

کلا جالب نیستم

شوهرم زندگیمه❤️دنیامه❤️نفسمه❤️.😍11 سال خون دل خوردم تا شدی مال خودم عزیزترینم😍 🥰                    خدااااا جونم ثانیه به ثانیه مواظب عشقم باش❤️ سپردمش دست خودت. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
بارداری که اشکال نداره میترسم نتونم اونطور که باید بچمو بغل کنم😥

ن عزیزم  به بعدش فکر  کن  الان خیلیا با بچه درس میخونن بخاطر همون آینده بچتم شده ادامه بده 

عنصر اصلی احترام دو طرفه بودنشه وگرنه سن ملاک نیست 
من خودم کارشناسی که بودم حامله شدم ترم سه یاچارپسرم دنیااومدفک کن امروزامتحان داشتم فرداش زایمان کرد ...

عه چه بد

چون انلاینه یکم امیدوارم

ولی اگه حضوری شد هیچی دیگه☹

مادرشوهر ندارم شوهرم هم راه دوره

عه چه بد چون انلاینه یکم امیدوارم ولی اگه حضوری شد هیچی دیگه☹ مادرشوهر ندارم شوهرم هم راه دوره

تاوقتی انلاینه راحتی من دانشگاه دولتی بودم به شدت کلاساسنگین بودوسخت میگرفتن من مامانم ومادرشوهرم خیلی کمک حالم بودن شوهرمم که بدترازمن وقت نداشت صب تاظهراداره ظهرتاشبم دانشگاه

جنگل سوخته راوعده باران ندهید...
ن عزیزم  به بعدش فکر  کن  الان خیلیا با بچه درس میخونن بخاطر همون آینده بچتم شده ادام ...

خیلی دوس دارم

مراحل اول ثبت‌نام هم انجام دادم

ولی امروز دو دل شدم

ینی اذیت نمیشه😥

اخه شوهرم هم نیست خونه 

مادرشوهر هم ندارم

مامانم هم کمر‌درد داره نمیتونه

دلم به انلاینی کلاسا خوشه

تاوقتی انلاینه راحتی من دانشگاه دولتی بودم به شدت کلاساسنگین بودوسخت میگرفتن من مامانم ومادرشوهرم خی ...

اره خودم هم دلم به انلاین بودن دانشگاه خوشه

من میخوام آزاد بخونم 

اره خودم هم دلم به انلاین بودن دانشگاه خوشه من میخوام آزاد بخونم 

نمیدونم شرایط این دانشگاهاچه جوریه ولی درکل درس خوندنوخیلی دوس دارم شرایطشوداشتی حتمابخون

جنگل سوخته راوعده باران ندهید...
خیلی قاطی پاتی میشه کامل در تضاده با درس خوندن مخصوصا بچه کوچیک واسه من 3سال و خوردشه  از سال ...

کسی هم هست کمکت کنه؟

من میگم آنلاینه خیلی فرصت خوبیه

هم کنار بچم هستم هم درس میخونم

خیلی دوس دارم مراحل اول ثبت‌نام هم انجام دادم ولی امروز دو دل شدم ینی اذیت نمیشه😥 اخه شوهرم هم ...

تا وقتی سینه خیز میره خوبه چهاردستو پا ک رف غیرقابل کنترله من دخترم جفت پا میرفت تو لب تاپ

شوهرم زندگیمه❤️دنیامه❤️نفسمه❤️.😍11 سال خون دل خوردم تا شدی مال خودم عزیزترینم😍 🥰                    خدااااا جونم ثانیه به ثانیه مواظب عشقم باش❤️ سپردمش دست خودت. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
نمیدونم شرایط این دانشگاهاچه جوریه ولی درکل درس خوندنوخیلی دوس دارم شرایطشوداشتی حتمابخون

اره خودم هم خیلی دوس دارم

چون شرایطشو نداشتم نتونستم بخونم

و کلا حس میکنم افسرده شدم

واسه همین دوس دارم دوباره شروع کنم

فقط نگران دخترم هستم

کسی هم هست کمکت کنه؟ من میگم آنلاینه خیلی فرصت خوبیه هم کنار بچم هستم هم درس میخونم

هوووو آره من طبقه بالای خونه بابام بودم مامانم دایک بود بدون کمک نمیشه اصلا